Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου φωτογράφιση: Photo shooting πριν την πρεμιέρα
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου φωτογράφιση: Photo shooting πριν την πρεμιέρα

Κατερίνα Καινούργιου φωτογράφιση: H ξανθιά παρουσιάστρια μετά από ενάμιση μήνα διακοπών επέστρεψε στην καθημερινότητά της και ξέκλεψε λίγο χρόνο για να πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας.

Κατερίνα Καινούργιου φωτογράφιση: Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έχει ξεκινήσει και η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε!» στο Open ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα. Ωστόσο η ξανθιά παρουσιάστρια μετά από ενάμιση μήνα διακοπών επέστρεψε στην καθημερινότητά της και ξέκλεψε λίγο χρόνο για να πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί με τους συνεργάτες της βρέθηκε στα Αναφιώτικα και πόζαρε στα γραφικά στενά της περιοχής φορώντας ένα maxi φόρεμα σε nude χρώμα, αλλά και ένα floral.

Με αέρα μοντέλου, η Κατερίνα Καινούργιου χάρισε στην φωτογράφο Pauline Niarchou τις πιο ωραίες πόζες της με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Μάλιστα, ως λάτρης του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα του Instagram, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους followers της τις επίσημες λήψεις, αλλά και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του photo shooting.

  

Η θεραπεία προσώπου της Κατερίνας Καινούργιου

Επίσης να αναφέρουμε ότι γνωστή παρουσιάστρια μετά τις διακοπές της, θέλησε να περιποιηθεί λίγο το πρόσωπο της ενόψει της νέας σεζόν και επέλεξε να κάνει μία θεραπεία προσώπου με αντιγηραντική και αντιοξειδωτική σύνθεση. Κύρια συστατικά αυτής ήταν η ρετινόλη και η βιταμίνη C.  Η ρετινόλη είναι παράγωγο της βιταμίνης Α με ισχυρή αντιγηραντική δράση. Απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό, ο οποίος τη μετατρέπει σε ρετινοϊκό οξύ. Η ρετινόλη θεωρείται ως ένα από τα αποτελεσματικότερα αντιγηραντικά συστατικά.

Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, επιταχύνει τον κυτταρικό μεταβολισμό, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενυδατώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει τον χρωματικό της τόνο. Από την άλλη η βιταμίνη C είναι συνώνυμο της λάμψης. Παράλληλα,  απαλύνει αισθητά τις δυσχρωμίες – πανάδες και κηλίδες- αναστέλλοντας τη δράση της τυροσινάσης- το βασικό ένζυμο που συμμετέχει στην παραγωγή μελανίνης. Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αποτρέπει την απώλεια νερού, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και επιδιόρθωσης.

   

Δείτε ακόμη

Η selfie της Μαστροκώστα με την μητέρα της – Η απίστευτη ομοιότητα (pic)
Οι τέλειες αναλογίες της Μαρίας Καζαριάν που θα σε… αναστατώσουν (pic)
“Υπομονή και θα περάσει και αυτό” – Η μαμά Νόνη Δούνια στέλνει το μήνυμά της για τις μάσκες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις