Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν – νέες δηλώσεις: “Εμείς θα συνεχίσουμε τις έρευνες”
ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν – νέες δηλώσεις: “Εμείς θα συνεχίσουμε τις έρευνες”

Ερντογάν - νέες δηλώσεις: Αγνοήστε τι λένε εμείς θα συνεχίσουμε και θα γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ερντογάν – νέες δηλώσεις: Την πρόθεση του να συνεχίσει η Τουρκία τις προκλητικές κινήσεις στον τομέα της Ενέργειας με τις έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο, γνωστοποίησε σε δηλώσεις που έκανε μετά την προσευχή της Παρασκευής, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζοντας το μπαράζ των εμπρηστικών τοποθετήσεων. Ταυτόχρονα, ο Τούρκος Πρόεδρος, απηύθυνε κάλεσμα προς τους Τούρκους πολίτες “να μην δίνουν σημασία τι λένε δεξιά και αριστερά”, προφανώς αναφερόμενος στην αυστηρή κριτική που δέχεται η Άγκυρα για την παραβατικότητα που επιδεικνύει στην ανατολική Μεσόγειο.

Πιο συγκεκριμένα, οπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν, δήλωσε απευθυνόμενος στον τουρκικό λαό, ότι “εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τις κινήσεις μας στους τομείς της Ενέργειας, της Οικονομίας και των Μεταφορών” και πως “αγνοήστε ότι λένε, εμείς πηγαίνουμε καλύτερα μέρα με τη μέρα”. Οι νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν πραγματοποιούνται μετά τη συνεργασία Ελλάδας, Γαλλίας και Κύπρου στην άσκηση Eunomia, για την οποία εξέφρασαν ανοιχτά την ενόχλησή τους και τα τουρκικά ΜΜΕ και δεν δίστασαν να καταφερθούν και εναντίον της Γαλλίας και του Εμμανουέλ Μακρόν προσωπικά.

Κλιμάκωση της έντασης | Αντιμέτωπη με κυρώσεις η Τουρκία
Δείτε ακόμη
Θράσος: Τουρκικά αλιευτικά στη νησίδα Ανθρωποφάγος στους Φούρνους
Ηχηρό “χαστούκι” Μέρκελ στην Τουρκία – Μήνυμα στην ΕΕ, δεν θα μιλήσει σήμερα με Ερντογάν
Τουρκικά ΜΜΕ: Έντονη κινητικότητα γύρω από το Καστελόριζο
Με αντι-Navtex απαντά η Αθήνα στην Άγκυρα – “Αποδεικνύεται ποιος επιθυμεί την αποκλιμάκωση”
Έξαλλη η Άγκυρα για την Eunomia – Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν ελληνικά F16

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις