Μαγκουάιρ Μύκονος: Όσα είπε για το περιστατικό στο νησί των Ανέμων

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαγκουάιρ Μύκονος: Όσα είπε για το περιστατικό στο νησί των Ανέμων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Μαγκουάιρ Μύκονος: Για τα όσα έγιναν στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα το περιστατικό που τον έφερε αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης 21 μηνών, μίλησε ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC.

28.08.2020 | 09:45

Μαγκουάιρ Μύκονος: Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, μίλησε για πρώτη φορά στο BBC και αποκάλυψε τι συνέβη στην Μύκονο όπου και συνελήφθη, λέγοντας ότι φοβήθηκε αρκετά για τη ζωή του, ενώ χαρακτήρισε ως «γελοία» την κατηγορία ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς. Αναλυτικά όσα είπε στο BBC«Δεν νομίζω ότι οφείλω συγγνώμη σε κανέναν. Συγγνώμη λέμε όταν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Λυπάμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση. Παίζω για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, οπότε λυπάμαι που βάζω τους οπαδούς και το κλαμπ σε αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε. Λατρεύω την Ελλάδα. Δεν θέλω να ζήσω έτσι τη ζωή μου».

Για το περιστατικό στη Μύκονο: «Αυτοί οι δύο άνδρες πλησίασαν τη μικρή μου αδερφή, της ρώτησαν από πού ήταν, απάντησε και στη συνέχεια η αρραβωνιαστικιά μου Φερν είδε με τα μάτια της να πηγαίνουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Η αρχική μου σκέψη ήταν ότι απήχθη. Τότε μόλις άρχισαν να μας χτυπούν, χτυπούσαν τα πόδια μου λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε, δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Σε αυτό το σημείο νόμιζα ότι δεν υπήρχε πιθανότητα, είναι αστυνομία ή δεν ξέρω ποιοι είναι, γι ‘αυτό προσπάθησα να φύγω. Ήμουν σε τόσο μεγάλο πανικό, φόβο, φοβόμουν για τη ζωή μου». Για τον τραυματισμό του: «Με χτύπησαν πολύ στα πόδια. Δεν ήταν στο μυαλό μου». Για το αν προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς: «Όχι. Μόλις είδα αυτή τη δήλωση, είναι απλώς γελοίο».

Δείτε ακόμη

Εκτός Εθνικής Γαλλίας Πογκμπά – Ντομπελέ
Η “μάχη” του Σακίλ Ο’ Νιλ να συγχαρεί τον Αντετοκούνμπο στα ελληνικά
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Exit mobile version