Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Χαρμαντά – Τζέραρντ Μπάτλερ: Τι είπε για την σχέση της με τον ηθοποιό
LIFESTYLE

Σοφία Χαρμαντά – Τζέραρντ Μπάτλερ: Τι είπε για την σχέση της με τον ηθοποιό

Σοφία Χαρμαντά - Τζέραρντ Μπάτλερ: Η Σοφία Χαρμαντά μιλάει πρώτη φορά για την σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στην κάμερα του Open.

Σοφία Χαρμαντά – Τζέραρντ Μπάτλερ: Για την σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ αλλά και για το GNTM3 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι #not» η Σοφία Χαρμαντά. Μετά τις τελευταίες φωτογραφίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα από τις διακοπές τους στην Κυανή Ακτή και την κοινή τους εμφάνιση στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας η όμορφη Σοφία αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει για την σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή είμαι πάρα πολύ καλά.

Όπως είδατε τον γνωρίζω, έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση κι ο χρόνος θα δείξει τα πάντα». Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο μήνα το ζευγάρι βρέθηκε στο Μονακό όπου εκεί τους επισκέφτηκε ο Χάρης Σιανίδης. Σε instastory, μάλιστα, που ανήρτησε ο ίδιος για να τους ευχαριστήσει για τη φιλοξενία, είδαμε τον Τζέραρντ Μπάτλερ να είναι ξαπλωμένος στην αγκαλιά της Σοφίας Χαρμαντά, ενώ σε ένα άλλο είδαμε το ζευγάρι να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα κάνοντας jet ski.

Η γνωριμία τους το 2019

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε στις αρχές του 2019 και αυτή ήταν αρκετή για να δείξει και στους δύο ότι δεν θα έμεναν δύο καλοί φίλοι. Ο 50χρονος ηθοποιός, που κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό την σχέση του με την Σοφία Χαρμαντά, τον περασμένο Μάρτιο έκανε την πρώτη εμφάνιση έχοντας στο πλευρό του την Ελληνίδα καλλονή. Ο Μπάτλερ συνοδευόμενος από την όμορφη Σοφία έδωσε το παρών στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη.

Δείτε ακόμη

Η chic εμφάνιση της Στεφανίδου στην Oxford Street (pic)
Ιωάννα Κιοσσέ: «Αποκλείστηκα από το GNTM λόγω διαδικτύου»
Η Izabel Goulart αναστατώνει τη Μύκονο
Η Βάσω Λασκαράκη μας ξεναγεί στο πατρικό της πεθεράς της (pics)
Η γυναίκα του Θανάση Ευθυμιάδη γυμνή στις λάσπες (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις