Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο NBA: Η “μάχη” του Σακίλ Ο’ Νιλ να τον συγχαρεί στα ελληνικά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο NBA: Η “μάχη” του Σακίλ Ο’ Νιλ να τον συγχαρεί στα ελληνικά

Αντετοκούνμπο NBA: Ο θρυλικός παίκτης των Λέικερς λέει στα ελληνικά τα συγχαρητήρια και ο Γιάννης προσπαθεί να ...μεταφράσει.

Αντετοκούνμπο NBA: Ένα χιουμοριστικό σκηνικό συνέβη όταν ο κορυφαίος Σακίλ Ο Νιλ επιχείρησε να πει τα συγχαρητήριά του προς τον εκπληκτικό φόργουορντ των Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο, που κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού στο NBA στα ελληνικά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς και κατά την βράβευσή του είχαμε το ρεσιτάλ του θρυλικού σέντερ των Λέικερς, Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο μεγάλος παίκτης προσπάθησε με μεγάλη αποτυχία να μιλήσει ελληνικά στον Greek Freak λέγοντας “Σινκαριατέρια, είμα περηφόνιος για σένια”, με τον Γιάννη να προσπαθεί να καταλάβει τι του έλεγε ενώ οι άλλοι στο πάνελ δεν σταματούσαν να γελούν.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1298394231254335490?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1298394231254335490%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fathlitika%2Farticle%2Fo-sakil-o-nil-paleuei-me-tti-glossa-prospathei-na-pei-sugxaritiria-ston-antetokounmpo-sta-ellinika%2F

Δείτε ακόμη

Η Ραχήλ επιτίθεται και στον Αντετοκούνμπο
Eπίθεση Βελόπουλου σε Αντετοκούνμπο- “Είπαμε Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
NBA: Αναβλήθηκαν όλα τα αποψινά παιχνίδια των playoffs – Ιστορική απόφαση των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις