Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βασιλιάς Ολλανδίας – Μήλος: Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασιλιάς Ολλανδίας – Μήλος: Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις

Βασιλιάς Ολλανδίας - Μήλος: Το βασιλικό ζευγάρι πέρασε μέρος των διακοπών του στη Μήλο, ωστόσο μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα και στην οποία δεν φορούσαν μάσκα προκάλεσε αντιδράσεις και έτσι έσπευσαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

Βασιλιάς Ολλανδίας – Μήλος:  Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, η βασίλισσα Μάξιμα και ο βασιλιάς Βίλεμ, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη από τους κατοίκους της χώρας τους, μετά την αντίδραση που προκάλεσε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα και στην οποία δεν φορούσαν μάσκα. Το βασιλικό ζευγάρι είχε περάσει μέρος των διακοπών του στη Μήλο με τις κόρες του, την 16χρονη πριγκίπισσα Αμαλία, την 15χρονη πριγκίπισσα Αλεξία και την 13χρονη πριγκίπισσα Αριάν. Και δέχτηκαν σφοδρή κριτική για το ότι δεν ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Το θόρυβο προκάλεσε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει την βασίλισσα Μάξιμα και τον βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ να ποζάρουν δίπλα σε έναν υπάλληλο ταβέρνας, σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου και χωρίς μάσκες. Το βασιλικό ζευγάρι χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter για να ζητήσει συγγνώμη: «Μια φωτογραφία εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία δείχνει ότι κρατάμε πολύ μικρή απόσταση. Στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε σημασία. Φυσικά θα έπρεπε να το είχαμε κάνει, διότι η συμμόρφωση με τους κανόνες κατά του κορωνοϊού είναι απαραίτητη ακόμη κι όταν είμαστε σε διακοπές για τον έλεγχο της μετάδοσης του ιού». Στην πλειοψηφία των σχολίων, οι Ολλανδοί φαίνεται ότι αποδέχονται τη συγγνώμη και επαινούν το βασιλικό ζεύγος για το θάρρος του.

 

Δείτε ακόμη

Κόντρα διοργανωτών – δήμου Ελευσίνας για την ακύρωση των Αισχυλείων
Στο Ηρώδειο ο Μάριος Φραγκούλης
Μενδώνη για Πουλόπουλο: “Τραγουδιστής με σπάνιο χάρισμα και ξεχωριστό ήθος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις