Μαρκουλάκης και Βαρδινογιάννη: Διακοπές διαρκείας για το ερωτευμένο ζευγάρι

LIFESTYLE

Μαρκουλάκης και Βαρδινογιάννη: Διακοπές διαρκείας για το ερωτευμένο ζευγάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Μαρκουλάκης και Βαρδινογιάννη: Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, είχε την ευκαιρία να απολαύσει διακοπές διαρκείας τόσο με την σύντροφό του Χρυσή Βαρδινογιάννη, όσο και με τον γιο του, Γιώργο-Ίκαρο.

24.08.2020 | 12:32

Μαρκουλάκης και Βαρδινογιάννη: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, καθώς όχι μόνο ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Χρυσής Βαρδινογιάννη, αλλά φέτος επιστρέφει και θεατρική σκηνή, σκηνοθετώντας την υπερπαραγωγή «Τρίτο Στεφάνι» στο θέατρο Παλλάς. Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ελεύθερος από καλοκαιρινές θεατρικές υποχρεώσεις, έπειτα από πολλά χρόνια, είχε την ευκαιρία να απολαύσει διακοπές διαρκείας τόσο με την σύντροφό του Χρυσή Βαρδινογιάννη, όσο και με τον γιο του, Γιώργο-Ίκαρο.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Real News, μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ανέβασε τον «Οιδίποδα Τύραννο» στην Επίδαυρο, δεν είχε σταματήσει ούτε λεπτό από τον θεατρικό το μαραθώνιο. Φέτος, δεν ήθελε να κάνει απολύτως τίποτα, για να ξεκουραστεί και να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς. Το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη στην πρεμιέρα της παράστασης «Πέρσες», όπου και απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους. Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να πέρασε ένα άκρως ιδανικό καλοκαίρι με το κορίτσι του, ωστόσο έχει επιστρέψει για τα καλά στις θεατρικές του υποχρεώσεις, αφού το «Τρίτο Στεφάνι» ξεκίνησε πρόβες. Η πρεμιέρα αναμένεται για τις 10 Οκτωβρίου στο Παλλάς.

Δείτε ακόμη

Lost in paradise η Κατερίνα Δαλάκα
Την “είπαν” στη Μελέτη για τις φωτογραφίες με την κόρη της – Τι απάντησε
Η Δανάη Παππά… μεγάλωσε: Το πάρτι γενεθλίων στην Πάρο και οι τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της
Exit mobile version