Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπολσονάρου σε δημοσιογράφο: Ο εκνευρισμός του Βραζιλιάνου προέδρου
ΚΟΣΜΟΣ

Μπολσονάρου σε δημοσιογράφο: Ο εκνευρισμός του Βραζιλιάνου προέδρου

Μπολσονάρου σε δημοσιογράφο: «Θέλω να σου δώσω μπουνιά στο πρόσωπο, εντάξει;» είπε ο Μπολσονάρου στον δημοσιογράφο της «O Globo», σύμφωνα με το ηχητικό αρχείο που κυκλοφόρησε η βραζιλιάνικη εφημερίδα.

Μπολσονάρου σε δημοσιογράφο: Εκνευρίστηκε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τα οικονομικά της συζύγου του και η απάντησή του, ξεπέρασε τα όρια: «Θέλω να σου δώσω μπουνιά στο πρόσωπο». Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος «φόρτωσε», αφού ήρθε αντιμέτωπος με σωρεία ερωτήσεων σχετικά με τραπεζικές καταθέσεις της «Πρώτης Κυρίας» της χώρας, Μισέλ Μπολσονάρου, προερχόμενες από έναν βοηθό του γιου του.

«Θέλω να σου δώσω μπουνιά στο πρόσωπο, εντάξει;» είπε ο Μπολσονάρου στον δημοσιογράφο της «O Globo», σύμφωνα με το ηχητικό αρχείο που κυκλοφόρησε η βραζιλιάνικη εφημερίδα. Νωρίτερα μέσα στον μήνα, είχε κυκλοφορήσει πως ο βοηθός του γερουσιαστή Φλάβιο Μπολσονάρου (ο μεγαλύτερος γιός του Βραζιλιάνου προέδρου), Φαμπρίτσιο Κεϊρόζ είχε καταθέσει περί τις 9.800 λίρες στον τραπεζικό λογαριασμό της Μισέλ Μπολσονάρου μεταξύ 2011 και 2018. Ο Κεϊρόζ έχει συλληφθεί στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με τραπεζικές καταθέσεις που έκανε εκείνη την περίοδο, ύψους 163.000 λιρών.

Δείτε ακόμη

Η γερμανική κυβέρνηση εκτιμά ότι ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε
Μήνυμα Βερολίνου προς την Άγκυρα με φόντο την Ανατολική Μεσόγειο
Κομισιόν: Ενέκρινε το πρόγραμμα SURE – Η Ελλάδα θα λάβει 2,7 δισ. ευρώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις