Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τη Δευτέρα 24/8
ΕΛΛΑΔΑ

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τη Δευτέρα 24/8

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Μην καθυστερείτε τα όνειρά σας και όλα αυτά που έχετε κατά νου μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε κάποιους άλλους! Ολα αλλάζουν υπέρ σας από τον Σεπτέμβριο.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η διάθεσή σας μόνο καλύτερη θα γίνει και κάπως έτσι το όλο κλίμα μέσα στο δεσμό σας θα βελτιωθεί. Κοιτάξτε και πιο προσεκτικά οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά ζητήματα.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Κατά τη διάρκεια του ζωδίου της Παρθένου θα δείτε θεαματικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και ειδικά εσείς που προσπαθείτε για μια αισθηματική επανένωση.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η αρχή του φθινοπώρου θα σας βρει γεμάτους από νέα πρόσωπα, ισχυρές συνεργασίες και μια διάθεση ανεβασμένη. Ολο το καλοκαίρι το έχετε αφιερώσει για να βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα!

Ζώδια σήμερα: Λέων

Δεν έχετε καταφέρει ακόμη να βρείτε κάποιον σύντροφο που να μπορεί να γεμίσει το μυαλό αλλά και την καρδιά σας. Σίγουρα έτοιμες καταστάσεις από ερωτοφιλίες και νέα φλερτ δεν σας αφορούν.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Υπάρχουν ακόμη μέσα στην καθημερινότητά σας αρκετές εκκρεμότητες όπου και μπορείτε από τις αρχές του φθινοπώρου να τις λήξετε. Σε όλα τα βήματά σας, υποστηρικτής σας θα είναι ο σύντροφός σας.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Είστε μέσα σε συνειδητές αλλαγές και αυτό σας δίνει σίγουρα ένα πιο ισχυρό προβάδισμα, έτσι ώστε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχετε αφήσει όλο το καλοκαίρι στην τύχη τους.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα έρθουν καταλυτικές αλλαγές, που σίγουρα δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Από τους λίγους που είστε ελεύθεροι ακόμη, οι περισσότεροι θα έχουν νέα ιστορία έρωτα.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για να εξαντλήσετε σε σχέσεις – φιλίες, ακόμη και συνεργασίες. Ξέρετε τι θέλετε, άρα μιλήστε με όλους τους εμπλεκομένους και βάλτε τα όριά σας.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Σίγουρα μια εξαιρετική εποχή για εσάς, καθώς ο Ηλιος από τον συγγενικό οίκο της Παρθένου σάς δίνει ευκολίες και ευκαιρίες για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε φίλους και νέους έρωτες.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η έννοια σας αυτό το διάστημα είναι γύρω από τη σχέση σας. Αυτό πρέπει πια να ισορροπήσει και με τον άνθρωπο που αγαπάτε να περάσετε σε μια υγιή κατάσταση.

Ζώδια σήμερα: Ιχθύες

Οι σκέψεις και όλες οι επόμενές σας κινήσεις είναι γύρω από την ερωτική σας ζωή, που έχει τις τελευταίες εβδομάδες περάσει πολλές δυσκολίες. Πάρτε, λοιπόν, καταλυτικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις