Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παύλος Χρηστίδης γάμος: Παντρεύτηκε στο Ναύπλιο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης γάμος: Παντρεύτηκε στο Ναύπλιο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Παύλος Χρηστίδης γάμος: Την εκλεκτή της καρδιάς του, Νάντια Μητσάκου, παντρεύτηκε στο Ναύπλιο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Παύλος Χρηστίδης γάμος: Παντρεύτηκε ο Παύλος Χρηστίδης την αγαπημένη του Νάντια στο Ναύπλιο. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και στενός συνεργάτης της προέδρου Φώφης Γεννηματά, παντρεύτηκε στο Ναύπλιο την γενέτειρά του, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Ο Παύλος Χριστίδης έκανε το μεγάλο βήμα στη ζωή του, στο πλευρό της Νάντιας Μητσάκου, της εκλεκτής της καρδιάς του.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη ρομαντική χώρα του Ναυπλίου, με στολισμό από λουλούδια σε αποχρώσεις του λευκού, ενώ η νύφη επέλεξε ένα νυφικό με πέτα, δαντέλα και ένα φιόγκο στη μέση, χρωματιστή ανθοδέσμη και λουλούδια στα μαλλιά. Η Νάντια Μητσάκου, δεν εμπλέκεται με την πολιτική, έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και σχολή δημοσιογραφίας και παρότι τη γοητεύει ο χώρος των media, εργάζεται ως οικονομολόγος.

Σύζυγος πλέον ο Κυρανάκης – Γάμος για λίγους και καλούς στην Κύθνο

Το ζευγάρι επέλεξε το Ναύπλιο για την τελετή, και όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες του argolikeseidhseis.gr, λιγοστοί συγγενείς και φίλοι, με μάσκες και αποστάσεις βρέθηκαν στην τελετή και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους.

Δείτε ακόμη
Μετά τον Σακελλαρίδη και ο Χρηστίδης παίρνει θέση για την υπόθεση Τούνη
Χρηστίδης για κορονοϊό: Στελέχη της κυβέρνησης έδωσαν το λάθος παράδειγμα
Στο Ναύπλιο η Φώφη Γεννηματά – Ήπιε καφεδάκι με τον Χρηστίδη
Νέο τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το ΠΑΣΟΚ – Ο Χρηστίδης τον κάλεσε στα γραφεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις