Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 22/8
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 22/8

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Ο Ήλιος σήμερα κινείται στον τομέα εργασίας και υγείας σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/9. Κατά τη διάρκεια αυτού του μηνιαίου κύκλου στο απόλυτο επίκεντρο σου βρίσκονται τα εργασιακά και οι καθημερινές υποθέσεις σου, οι προσωπικές συνήθειες και ρουτίνες σου. Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο ενθαρρύνοντας την ανεξάρτητη και πρωτοποριακή σου πλευρά, αλλά η σημερινή Σελήνη διεγείρει μια ισχυρή ανάγκη για συντροφικότητα. Αυτό σου εξασφαλίζει και μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κοινωνικές σου επαφές φέρνουν στη ζωή σου νέους ανθρώπους.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Σήμερα ο Ήλιος ξεκινάει τη μηνιαία επίσκεψη του στον τομέα της χαράς σου δίνοντας σου την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να προσεγγίσεις την αγάπη ή να εκφραστείς δημιουργικά. Μπορεί να ξεκινήσεις ή να ανανεώσεις δημιουργικά έργα ή χόμπι. Έχεις την τάση να αναγνωρίζεις τη φυσική σου ανάγκη για αναψυχή και απελευθέρωση. Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει έως τις 22/9 και είναι γενικά μια τυχερή, δημιουργική και παιχνιδιάρικη περίοδος. Η Σελήνη σήμερα ενισχύει την επιθυμία σου να ασχοληθείς με τα καθήκοντα σου. Μη γίνεσαι ανταγωνιστική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι ευκαιρία απόψε να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο του Ζυγού και ενώ επιδιώκεις περισσότερη αρμονία και ισορροπία με αυτή τη διέλευση σχηματίζει και πολλές προκλήσεις. Το πέρασμα του Ήλιου στο 4ο ηλιακό οίκο διεγείρει το ενδιαφέρον σου για την οικιακή ζωή σου και την οικογένεια. Είναι καιρός να αγκυροβολήσεις κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Η αναμονή για την επίλυση των προβλημάτων σου κυρίως στα εργασιακά είναι η καλύτερη λύση. Πέρνα αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου προσπαθώντας να αποφύγεις στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες ειδήσεις ή τηλεφωνήματα σε ξεσηκώνουν ευχάριστα.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Ο Ήλιος διέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου από σήμερα έως τις 22/9. Ως αποτέλεσμα, το επόμενο διάστημα οι υποχρεώσεις ανεβαίνουν, καθώς σου δίνεται και η ευκαιρία να βελτιώσεις τους τομείς που νιώθεις να σε καταπιέζουν. Σήμερα επιδιώκεις την αρμονία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου γι’ αυτό και του αφιερώνεσαι αποκλειστικά. Εσύ που είσαι μόνη, παρά τις συνθήκες που επικρατούν γενικότερα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Με τη μετακίνηση του Ήλιου στο 2ο ηλιακό σου οίκο για μια διαμονή ενός μήνα, απλές δραστηριότητες και απολαύσεις σε προσελκύουν. Η μετριοπάθεια σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και βλέπεις την αξία του να επιβραδύνει λιγάκι τους ρυθμούς σου για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή η υπομονή να ξέρεις πως θα σε αποζημιώσει και θα σε ανταμείψει. Είναι καιρός να αξιοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα και τις ικανότητες σου. Απόψε επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά κρύβει εκπλήξεις, γι’ αυτό μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Οι ανάγκες άνεσης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σήμερα με τη Σελήνη στο ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα. Από την άλλη, ο Ήλιος κινείται στο δικό σου ζώδιο για μια διαμονή ενός μήνα κι αυτό σε αναζωογονεί και σε ζωντανεύει. Μέχρι τις 22/9 αισθάνεσαι πιο υπεύθυνη και ικανή. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στην προσωπική εικόνα που προβάλλεις, τότε είναι μια κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Σήμερα, οι εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν σε θέματα ορίων, χρήματος, δυναμικής ισχύος ή σεβασμού. Μη χάνεις τις ισορροπίες σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου δημιουργώντας προβλήματα στα καλά καθούμενα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Ο Ήλιος διέρχεται στο ηλιακό 12ο οίκο σου από σήμερα έως τις 22/9. Αυτός ο ετήσιος κύκλος διάρκειας ενός μήνα είναι ιδανικός για προβληματισμό, ανάπαυση και ανάμνηση. Συγκεντρώνεις τις δυνάμεις σου για τους πιο δύσκολους καιρούς που έρχονται και φροντίζεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μην κλείνεσαι στις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου και απομακρύνεσαι απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Ο Ήλιος περνά απ’ τον κοινωνικό σου τομέα ξεκινώντας από σήμερα. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει περισσότερες αλληλεπιδράσεις από φίλους, ομάδες και δίκτυα. Μέχρι τις 22/9 το ενδιαφέρον σου αυξάνεται γι’ αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένη και στο πως να συνεισφέρεις. Υπενθύμισε στον εαυτό σου σήμερα ότι χρειάζεσαι κάποιο χώρο αναπνοής και μην πιέζεσαι γι’ αυτό που θέλουν οι άλλοι από σένα. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, σου δίνονται μοναδικές ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στους τομείς της φήμης, τους στόχους και την καριέρα σου και είναι μια εποχή για να κάνεις ένα check – in στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Το επίκεντρο είναι η απόδοση, ή οι ευθύνες σου σ’ αυτόν τον κύκλο που θα διαρκέσει έως τις 22/9. Σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια μπλοκαρισμένα συναισθήματα και ενώ θέλεις να προωθήσεις τα προσωπικά σχέδια σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια. Προσπάθησε ένα είσαι τρυφερή με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα νιώθεις ότι πραγματικά δεν ξέρεις τι θέλεις.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Σήμερα, ξεκινά ένας ηλιακός κύκλος που θα διαρκέσει ένα μήνα μέχρι τις 22/9 και αναζητάς περισσότερο την εμπειρία και τη μάθηση. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ευρύτερη εικόνα και λιγότερο με τις επιλεκτικές λεπτομέρειες. Αυτή η στάση βοηθά στη μείωση του άγχους. Ωστόσο, η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της ευθύνης σου και εξακολουθείς να είσαι παραγωγική και συγκεκριμένη στις σκέψεις σου μέχρι αύριο. Κάποιες απογοητεύσεις πιθανά να νιώσεις απ’ τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στο ηλιακό 8ο οίκο σου και τον επόμενο μήνα είναι πιθανό να εξερευνήσεις περισσότερο τον εσωτερικό σου κόσμο. Μπορεί να είσαι αρκετά αποφασισμένη να απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια ή αυτοκαταστροφική στάση και να αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση προσωπικής ολοκλήρωσης. Αλλαγές τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές τείνουν να συμβαίνουν τώρα. Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την ελαφρύτερη και πιο αυθόρμητη πλευρά του εαυτού σου. Φρόντισε να καθησυχάσεις το τεταμένο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να περάσεις τη βραδιά με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ζώδια σήμερα: Ιχθύες

Ο Ήλιος διέρχεται στον τομέα συνεργασίας σου από σήμερα και έως τις 22/9. Ο συμβιβασμός και οι διαπραγματεύσεις τείνουν να σε εξυπηρετούν καλύτερα τον επόμενο μήνα. Τα χρήματα και οι επιχειρήσεις ή τα θέματα ιδιοκτησίας σήμερα πιθανόν να σε απασχολήσουν περισσότερο. Η ανταγωνιστικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου δημιουργεί τακτικά προβλήματα στη σχέση σας, γι’ αυτό άλλαξε τακτική. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας σου.

Πηγή: Tlife, Φωτο: Unsplash
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις