Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά ίνστα: Οι ονειρεμένες διακοπές στην Μύκονο
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά ίνστα: Οι ονειρεμένες διακοπές στην Μύκονο

Βίκυ Καγιά ίνστα: Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να χαλαρώσει για λίγο και ετοίμασε βαλίτσες για το νησί των Ανέμων.

Βίκυ Καγιά ίνστα: Μπορεί η Βίκυ Καγιά να έχει ένα αρκετά απαιτητικό καλοκαίρι φέτος, καθώς έτρεχε με πυρετώδεις ρυθμούς για τα τηλεοπτικά γυρίσματα τόσο του τρίτου κύκλου του GNTM όσο και για τη νέα σεζόν του Shopping Star, ωστόσο βρήκε λίγο χρόνο να ξεκλέψει και να περάσει με την οικογένειά της μερικές στιγμής χαλάρωσης. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και fashion expert αποτελεί μια άψογη επαγγελματία στον χώρο της τηλεόρασης, παρόλα αυτά αποφάσισε να ετοιμάσει βαλίτσες για το νησί των Ανέμων.

Η Βίκυ Καγιά και ο αγαπημένος της Ηλίας Κρασσάς επέλεξαν την Μύκονο για να περάσουν ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά τους, μακριά από την ρουτίνα της πρωτεύουσας. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να λατρεύει την δουλειά που κάνει, ωστόσο τα δύο της παιδιά, η Μπιάνκα και ο Κάρολος, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της. Η Βίκυ Καγιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας ενημέρωσε ότι η οικογένεια της άναψε φωτιά δίπλα στην θάλασσα και απόλαυσε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Δείτε ακόμη

Και η Αθηναΐς Νέγκα παίρνει θέση για τις μάσκες στα σχολεία
Full in love η Βασιλική Ρούσσου – Τα κολακευτικά λόγια για τον αγαπημένο της
Στο «My style rocks» η Βίκυ Μανώλη
Στα 56 της, με κορμί που θα ζήλευαν πολλές – Η φωτο που πόσταρε η Δήμητρα Παπαδήμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις