Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Παπουτσάκη διακοπές: Γεμίζει… μπαταρίες στην Κεφαλλονιά
LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη διακοπές: Γεμίζει… μπαταρίες στην Κεφαλλονιά

Κατερίνα Παπουτσάκη διακοπές: H Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε ευκαιρία να κάνει οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλλονιά και να γεμίσει μπαταρίες ενόψει της νέας σεζόν.

Κατερίνα Παπουτσάκη διακοπές: Να γεμίσει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας σεζόν ήθελε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία επέλεξε να ταξιδέψει στην Κεφαλλονιά μαζί με την οικογένειά της. Η αγαπημένη ηθοποιός εργάζεται σκληρά ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού, καθώς την επόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια», στο πλευρό του Μελέτη Ηλία.

Τα γυρίσματα, ωστόσο, σταμάτησαν προσωρινά και η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε ευκαιρία να κάνει διακοπές στην Κεφαλλονιά με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τα δυο τους αγόρια, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. Μπορεί η γνωστή ηθοποιός να βρίσκεται όλη μέρα στην παραλία και να απολαμβάνει τα μπάνια της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να μελετά τα λόγια της.

 

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας στο instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Παπουτσάκη ως λάτρης των social media μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ποζάροντας μάλιστα και με μαγιό, δείχνοντας μας το άκρως καλλίγραμμο κορμί της.

 

Δείτε ακόμη

Full in love η Βασιλική Ρούσσου – Τα κολακευτικά λόγια για τον αγαπημένο της
Στο «My style rocks» η Βίκυ Μανώλη
Στα 56 της, με κορμί που θα ζήλευαν πολλές – Η φωτο που πόσταρε η Δήμητρα Παπαδήμα
Η Τζένη Μπότση αποχαιρέτησε την Ικαρία με μια τρυφερή φωτογραφία

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις