Δήμητρα Παπαδήμα σώμα: Αναλογίες που θα ζήλευαν και 20άρες

LIFESTYLE

Δήμητρα Παπαδήμα σώμα: Αναλογίες που θα ζήλευαν και 20άρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δήμητρα Παπαδήμα σώμα: Η ηθοποιός έχει δηλώσει πως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το σώμα της, ενώ γυμναζόταν καθημερινά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

22.08.2020 | 08:51

Δήμητρα Παπαδήμα σώμα: Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του ελληνικού κινηματογράφου. Αν και 56 ετών, εντωμεταξύ, διατηρεί ακόμα άψογη και καλογυμνασμένη σιλουέτα όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην παραλία του Αγιόκαμπου στη Λάρισα, η οποία, όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας, είναι «η πιο αγαπημένη μου παραλία».

Η ηθοποιός έχει δηλώσει πως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το σώμα της, ενώ γυμναζόταν καθημερινά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Από το 1992 μέχρι και σήμερα, η Δήμητρα Παπαδήμα είναι μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, ωστόσο δεν το συζητάει καν για γάμο. «Πριν από τον Γιάννη είχα κάνει έναν πολιτικό γάμο. Και ο Γιάννης ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Συναντηθήκαμε όμως και οι δύο χωρισμένοι σε ένα γύρισμα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο Γιάννης μου έχει κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου. Και τώρα μου λέει να παντρευτούμε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου «έτρεξε» το διαζύγιο της Δήμητρας Παπαδήμα, ενώ όταν γεννήθηκε η κόρη τους, ο ίδιος πήγε στο ληξιαρχείο για να την αναγνωρίσει και να πάρει το επίθετό του: «Το διαζύγιο από τον πρώτο μου γάμο μας το έβγαλε ο Γιάννης. Ήταν εκείνος που έτρεχε για τα χαρτιά. Μετά από αυτό δεν θέλησαν να ξαναπαντρευτώ. Μάλιστα, όταν γεννήθηκε η μικρά και επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι, το καρτελάκι της έγραφε το επίθετο μου. Το είδε ο Γιάννης και τρελάθηκε. Πήγε αμέσως, την αναγνώρισε και πήρε κατευθείαν το επίθετό του».

Σχετικά με το ότι δεν μένουν μαζί: «Έφυγε από το σπίτι το 2008. Το παιδί μας παρακίνησε να μην μείνουμε μαζί, διότι τσακωνόμασταν πολύ. Κάποια στιγμή η Θαλασσινή του είπε: “Μπαμπά δεν αντέχω άλλο. Καλύτερα να φύγεις από το σπίτι”. Αυτό, ήταν κάτι που σόκαρε τον Γιάννη. Στην αρχή είχε νοικιάσει ένα σπίτι πολύ κοντά στο δικό μου, πλέον όμως ζει στο πατρικό του στην Ακρόπολη».

Exit mobile version