Αθήνα

°C

Κυριακή

24

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικοί – κορονοϊός: Θετικοί επτά ένστολοι που ήρθαν από Τήνο
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί – κορονοϊός: Θετικοί επτά ένστολοι που ήρθαν από Τήνο

Αστυνομικοί - κορονοϊός: Από τους επτά αστυνομικούς οι δύο υπηρετούν στην Τροχαία, δύο στην Ασφάλεια και τρεις στην ΥΜΕΤ.

Αστυνομικοί – κορονοϊός: Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. από τα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της. Μετά τα αστυνομικά τμήματα Αγίου Παντελεήμονα, Ομόνοιας και Πατησίων, από τις 16 Αυγούστου μέχρι και χτες, προστέθηκαν στον κατάλογο των κρουσμάτων και άλλοι επτά αστυνομικοί, οι οποίοι επέστρεψαν από την Τήνο, όπου είχαν μεταβεί από την Αθήνα, ως ενίσχυση για τα μέτρα του Δεκαπενταύγουστου και τον εορτασμό της Παναγίας.

Από τους 7 αστυνομικούς οι δύο υπηρετούν στην Τροχαία, δύο στην Ασφάλεια και τρεις στην ΥΜΕΤ. Οι πιο πολλοί από αυτούς μάλιστα, είχαν επιστρέψει στις υπηρεσίες τους και εντοπίστηκαν είτε γιατί παρουσίασαν συμπτώματα, είτε κατά την ιχνηλάτηση που κάνουν συνεργεία του ΕΟΔΥ, γι’ αυτό εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να εντοπιστούν και άλλοι αστυνομικοί θετικοί στον covid-19.

Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, έχουν απολυμανθεί οι χώροι στους οποίους κινήθηκαν οι αστυνομικοί από την Τήνο και οι υπηρεσίες τους γενικότερα και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι ιχνηλατήσεις και τα τεστ. Οι θετικοί στον κορωνοϊό έχουν τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν και πόσοι άλλοι έχουν τεθεί σε καραντίνα προληπτικά μέχρι στιγμής.

Μεγαλώνει η λίστα των τοπικών lockdown στη χώρα – Επανεξετάζεται το θέμα των σχολείων
Προσπάθεια με… νότες – Το Viral τραγούδι για τον κορονοϊό
ΔΕΘ 2020: Έκτακτα μέτρα ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από την πανδημία
Η εκτίμηση του Μπιλ Γκέιτς για το τέλος του “εφιάλτη” – Πόσοι πρέπει να εμβολιαστούν
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις