Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

20

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρήση μάσκας Ελλάδα: Η ΝΔ καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήση μάσκας Ελλάδα: Η ΝΔ καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση

Χρήση μάσκας Ελλάδα: Παράλληλα, σημειώνει ότι έχει ήδη αναστείλει όλες τις κομματικές της εκδηλώσεις και καλεί τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να ανεβάσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ με μάσκα στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Χρήση μάσκας Ελλάδα: Να πάρουν όλα τα κόμματα καθαρή θέση υπέρ της χρήσης μάσκας και της τήρησης των μέτρων προστασίας, καλεί με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Η ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα παραμένει μία από τις ασφαλέστερες χώρες και υπογραμμίζει ότι «σε πείσμα όσων περιμένουν ακόμα να «λογαριαστούμε μετά» προσδοκώντας να διαφύγουν από τα αντιπολιτευτικά τους αδιέξοδα στρουθοκαμηλίζοντας και καταστροφολογόντας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να κάνει ό,τι απαιτείται για να προστατεύσει την υγεία των πολιτών, να θωρακίσει το σύστημα υγείας και να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που μάχονται καθημερινά σε πρωτόγνωρες συνθήκες.»

Παράλληλα, σημειώνει ότι έχει ήδη αναστείλει όλες τις κομματικές της εκδηλώσεις και καλεί τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να ανεβάσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ με μάσκα στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

Εν μέσω του νέου κύματος της πανδημίας η Ελλάδα συνεχίζει να παραμένει μια από τις ασφαλέστερες χώρες καθώς κατατάσσεται 131η στην παγκόσμια κατάταξη κρουσμάτων, προσελκύοντας καθημερινά, παρά τις δυσκολίες, επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Σε πείσμα όσων περιμένουν ακόμα να «λογαριαστούμε μετά» προσδοκώντας να διαφύγουν από τα αντιπολιτευτικά τους αδιέξοδα στρουθοκαμηλίζοντας και καταστροφολογόντας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να κάνει ό,τι απαιτείται για να προστατεύσει την υγεία των πολιτών, να θωρακίσει το σύστημα υγείας και να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που μάχονται καθημερινά σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Η Νέα Δημοκρατία πολύ πριν την έξαρση των κρουσμάτων και την αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας, είχε ήδη αναστείλει όλες τις κομματικές της εκδηλώσεις. Σήμερα καλούμε όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος μας να ανεβάσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ με μάσκα στα κοινωνικά τους δίκτυα. Ενωμένοι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη ενάντια στην έξαρση των fake news και της συνωμοσιολογίας που στο παρελθόν μπορεί να οδήγησε σε ουρές στα ATM αλλά σήμερα κινδυνεύει να οδηγήσει σε ουρές στα Νοσοκομεία. Είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε φορώντας μάσκα και τηρώντας τα μέτρα προστασίας! Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν καθαρή θέση υπέρ της χρήσης μάσκας. Κάθε μορφή αφωνίας, αστερίσκων και «ναι μεν αλλά» σε αυτή τη φάση είναι εθνικά επικίνδυνη.

Τσακρής: Η γενικευμένη χρήση μάσκας έχει ισάξιο αποτέλεσμα με ένα lockdown

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις