Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σποτ ΣΥΡΙΖΑ – δημοσιογράφοι: Νέες αιχμές για ΜΜΕ που “τα παίρνουν”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ – δημοσιογράφοι: Νέες αιχμές για ΜΜΕ που “τα παίρνουν”

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ - δημοσιογράφοι: Νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με υπονοούμενα εναντίον των δημοσιογράφων για χρηματισμό.

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ – δημοσιογράφοι: Νέο σποτ εναντίον των δημοσιογράφων κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, εντάσσοντάς το σε μια καμπάνια εναντίον της κυβέρνησης για τα μέτρα για τον κορονοϊό και την παρατηρούμενη αύξηση των κρουσμάτων. Βασικό σλόγκαν το βίντεο, που μιμείται το γνωστό, παλαιότερο βίντεο, όπου μια παρουσιάστρια “λουζόταν στο χρήμα” για να λιβανίζει την κυβέρνηση- την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει σημαία του την λίστα Πέτσα για την χρηματοδότηση της καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”- είναι ότι φταίνε οι πολίτες για τα κρούσματα του κορονοϊού.

“Και αν δεν το πιστεύεις, λέει το βίντεο, θα δώσω άλλα 20 εκατομμύρια εκεί που πρέπει έως ότου το πιστέψεις”. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Τύπος στην Ελλάδα χρηματίζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να περάσει την γραμμή του…

Αυτό είναι το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ:

Το βίντεο ξεκινάει με τις γνωστές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το άνοιγμα του τουρισμού από την καλντέρα της Σαντορίνης.

Είναι γεμάτο με αναφορές ότι ο πρωθυπουργός άνοιξε τον τουρισμό υποκύπτοντας τις πιέσεις των μεγάλων ταξιδιωτικών γραφείων και των φίλων του εφοπλιστών. Κατηγορεί ακόμα την κυβέρνηση ότι άνοιξε τον τουρισμό χωρίς τεστ και ότι στρίμωξε τον κόσμο στα αεροπλάνα και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ότι δεν ανακοίνωνε τα κρούσματα στα νησιά και μετά έβαζε λουκέτο, ενώ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό κατάλληλο μόνο για φιέστες και για διακοπές. Αλλά τώρα λέει το βίντεο, φταίει ο κόσμος και οι πολίτες.

Και αν δεν το πιστεύεις ότι εσύ φταις, καταλήγει το διαφημιστικό σποτ θα δώσω άλλα 20 εκατομμύρια εκεί που πρέπει έως ότου το πιστέψεις…

Τα παλαιότερο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις