Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My style rocks Κωνσταντίνα Παγάνη: Η τραγική ιστορία της παίκτριας
LIFESTYLE

My style rocks Κωνσταντίνα Παγάνη: Η τραγική ιστορία της παίκτριας

My style rocks Κωνσταντίνα Παγάνη: Η όμορφη Κωνσταντίνα Παγάνη με καταγωγή από την Κρήτη είναι ένα από τα νέα κορίτσια που θα δούμε φέτος στο My style rocks.

My style rocks Κωνσταντίνα Παγάνη: Η Κωνσταντίνα Παγάνη από την Κρήτη θα είναι μία από τις φετινές διαγωνιζόμενες στο My style rocks. Η νεαρή από την Κρήτη είχε συμμετάσχει στα Παγκόσμια Καλλιστεία Ms Transcontinental International το 2017, όπου και είχε κατακτήσει την πρώτη θέση. «Πρώτη θέση η Ελλάδα!!! Ms transcontinental international!!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!!!», είχε γράψει στο προφίλ της στο facebook αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της.

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, το 2018 μια ασύλληπτη τραγωδία σημάδεψε την οικογένειά της, όταν η μητέρα της Μαρίνα Τζωρμπατζάκη βρήκε τραγικό θάνατο από τον χέρι του αδελφού του πρώην συζύγου της. Τότε, η άγρια δολοφονία της 53χρονης έξω από την καφετέρια όπου εργαζόταν από τον πρώην κουνιάδο της, ο οποίος τη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές, είχε προκαλέσει σοκ.

Αποχωρεί από το My Style Rocks ο Λάκης Γαβαλάς

Σε συνέντευξή της μετά το τραγικό αυτό γεγονός, η νεαρή είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Όπως η ίδια ανέφερε μάλιστα, σκοπός της παρουσίας της στην εκπομπή ήταν να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας.

Δείτε το τρέιλερ της παίκτριας για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Δείτε ακόμη

Η Κρυσταλλία επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της (pic)
Ακομπλεξάριστη η Δανάη Μπάρκα – Ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της (pic)
Επικίνδυνα σέξι η “αμαζόνα” του Βενσάν Κασέλ – Νέες εικόνες από τη Μύκονο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις