Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρυσταλλία έγκυος: Μανούλα για πρώτη φορά η τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Κρυσταλλία έγκυος: Μανούλα για πρώτη φορά η τραγουδίστρια

Κρυσταλλία έγκυος: Η Κρυσταλλία θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά.

Κρυσταλλία έγκυος: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κρυσταλλία Ρήγα καθώς διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Τα δημοσιεύματα και οι φήμες περί εγκυμοσύνης έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο η δημοφιλής τραγουδίστρια το κρατούσε μυστικό. Παρόλα αυτά το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά την έναρξη του «The Booth» οι τέσσερις παρουσιάστριες πόζαραν με τις δικές τους φουσκωμένες κοιλιές, γράφοντας σε έναν πίνακα τον λόγο.

Ο πίνακας της Σοφίας Κουρτίδου έγραφε «Σουβλάκια», της Πηνελόπης Αναστασοπούλου «Φασόλια» της Σοφίας Μουτίδου «Δίαιτα», ενώ της Κρυσταλλίας «Μωρό», αποκαλύπτοντας ότι θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Επίσης να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι είναι πάνω από δέκα χρόνια μαζί και επισημοποίησε τη σχέση του τον περασμένο Σεπτέμβριο, περίπου έναν χρόνο πριν, στην Αίγινα, πραγματοποιώντας έναν γάμο όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί, με όλους τους δικούς του ανθρώπους στο πλευρό του κι ένα ξέφρενο πάρτι μετά το μυστήριο.

Δείτε ακόμη

Ακομπλεξάριστη η Δανάη Μπάρκα – Ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της (pic)
Επικίνδυνα σέξι η “αμαζόνα” του Βενσάν Κασέλ – Νέες εικόνες από τη Μύκονο
Αποχωρεί από το My Style Rocks ο Λάκης Γαβαλάς
Η απίστευτη ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις μάσκες, το 5G και τον Μπιλ Γκέιτς
Η πρώτη φωτογραφία της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις