Αθήνα

°C

Κυριακή

20

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρέμασαν σκυλιά στα Χανιά: Βάρβαρος θάνατος για μικρά τετράποδα
ΕΛΛΑΔΑ

Κρέμασαν σκυλιά στα Χανιά: Βάρβαρος θάνατος για μικρά τετράποδα

Κρέμασαν σκυλιά στα Χανιά: Μια φρικτή εγκληματική πράξη έφερε στη δημοσιότητα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων».

Κρέμασαν σκυλιά στα Χανιά: Μια απίστευτη εγκληματική πράξη δίνει στην δημοσιότητα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων». Όπως καταγγέλλει ο σύλλογος που ανάρτησε και τις φωτο, η κηδεμόνας δύο σκυλιών “έφυγε για λίγες ημέρες από το σπίτι της εμπιστευόμενη τους δυο σκύλους της σε κοντινό της πρόσωπο. Οι σκύλοι εξαφανίστηκαν και μετά από πέντε μέρες αδιάκοπης αναζήτησης, βρέθηκαν κρεμασμένοι και κατακρεουργημένοι στα Κεραμειά Χανίων.”

Με την ίδια ανακοίνωση ο σύλλογος καλεί την ΕΛ.ΑΣ. να αποδείξει  «ότι δεν επικρατεί άλλος νόμος εκεί πάνω, διενεργώντας ενδελεχή έρευνα και συλλαμβάνοντας τον δράστη, ο οποίος προφανώς κάνει “προθέρμανση” για τα βιαιότερα εγκλήματα που θα ακολουθήσουν.  Δεν είμαστε μάντεις κακών, η επιστήμη το βεβαιώνει, το ζήσαμε και πέρσι στα Αφράτα, όπου τα στόματα άνοιξαν μετά το φρικτό έγκλημα.. Ως σύλλογος προστασίας των ζώων εκπέμπουμε SOS, η βία στον τόπο μας εντείνεται, γίνεται όλο και σκληρότερη”.

Πέταξαν φόλες στο Κέντρο Αναπαραγωγής Ελληνικού Ποιμενικού του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
Αγωνία για την 27χρονη μητέρα που αγνοείται στην Κρήτη – Άφησε σημείωμα στον σύζυγό της
“Πολύ τυχεροί όσοι το είδαν” – Ο Κολυδάς εξηγεί τι ήταν η λάμψη που φώτισε τον ελληνικό ουρανό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις