Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πάρτι κορονοϊός: Ασύλληπτες εικόνες στην Ουχάν
ΚΟΣΜΟΣ

Πάρτι κορονοϊός: Ασύλληπτες εικόνες στην Ουχάν

Πάρτι κορονοϊός: Το πάρκο διασκέδασης άνοιξε τον Ιούνιο στην Ουχάν ύστερα από lockdown 76 ημερών.

Πάρτι κορονοϊός: Συναγερμός σήμανε στην κινεζική Ουχάν, που έχει επανέλθει στην κανονικότητα, όταν χιλιάδες κόσμου συνωστίστηκαν σε πάρτι που διοργανώθηκε σε υδάτινο πάρκο. Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, που δημοσίευσε η Daily Mail, ο κόσμος μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται την παρουσία του κορωνοϊού, αντιθέτως διασκεδάζει χωρίς καμία προφύλαξη. Στο πάρκο Maya επικράτησε το αδιαχώρητο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τον κόσμο να μην τηρεί αποστάσεις, να μην φορά μάσκα και να στέκεται ο ένας δίπλα στον άλλο όρθιοι.

Το πάρκο διασκέδασης άνοιξε τον Ιούνιο στην Ουχάν ύστερα από lockdown 76 ημερών που επιβλήθηκε στο κέντρο, στο πλαίσιο των μέτρων για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Στην μετά-καραντίνα εποχή στην Ουχάν, στο διάσημο υδάτινο πάρκο οργανώθηκε σόου, με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ξεσηκώνουν το πλήθος.

Όλοι χόρευαν στον ρυθμό των μουσικών που επέλεγε DJ, ο οποίος ξεχώριζε με τα φωτεινά κίτρινα ακουστικά του. Το ανησυχητικό, ωστόσο, είναι ότι κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν φορούσε μάσκα. Προβληματισμό εγείρει η πορεία της πανδημίας στην Ουχάν, ενώ την ίδια ώρα στοίχημα παραμένει η έκβαση του σχεδίου χαλάρωσης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Δείτε ακόμη

Έκαναν τραμ και μετρό… κλαμπ – Ασύλληπτες εικόνες, χωρίς μάσκες
Εικόνες σοκ στη Γαλλία: Ρέιβ πάρτι με 10.000 άτομα στην ύπαιθρο
ΠΟΥ σε νέους: “Έχετε ευθύνη. Είναι ανάγκη να πάτε σε πάρτι;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις