Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Η νέα, άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία στο Instagram

LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Η νέα, άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία στο Instagram

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, το Instagram πήρε… φωτιά.

16.08.2020 | 12:08

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Με μια καλοκαιρινή φωτογραφία από τις διακοπές της καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Κυριακής. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη έγραψε «Οι πρωινές βουτιές είναι οι καλύτερες» και ανέβασε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να ποζάρει μέσα στην πισίνα πολύ φυσική και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, το Instagram πήρε… φωτιά από τις αντιδράσεις και τα σχόλια για τη νέα δημοσίευση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα για τον κορονοϊό

Με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το δικό της μήνυμα για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να απολαμβάνει τις διακοπές της, ωστόσο, δεν ξεχνά τους ακολούθους της.

Στο ποστ, η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» για την ημέρα της Παναγίας και τους κάλεσε να φροντίζουν την υγεία τους, τηρώντας τα μέτρα. «Χρόνια πολλά, καλή Παναγία, να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας! Ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και τυπικοί με όλα τα μέτρα πρόληψης για την υγεία μας! Για την υγεία όλων μας!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Exit mobile version