Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άργος φονικό: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών “βλέπουν” οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Άργος φονικό: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών “βλέπουν” οι Αρχές

Άργος φονικό: Στο ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και στην εκτέλεση συμβολαίου θανάτου προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας.

Άργος φονικό: Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή του χωριού Ίναχος λίγο έξω από το Άργος, μέσα στον κάμπο της Αργολίδας, το μεσημέρι της Κυριακής 16 Αυγούστου.Όπως γράφει το argonafplia.gr, πρόκειται για έναν 60χρονο περίπου άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε αγροτική κατοικία δεμένος με μονωτική ταινία και πεσμένος μέσα στο σπίτι του.

Τον άτυχο άνδρα τον βρήκε φίλος του, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ξεκαθάρισμα υποψιάζονται οι Αρχές

Στο ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και στην εκτέλεση συμβολαίου θανάτου προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας. Το απόγευμα κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Γ.Α.Δ.Α. έφτασε στο σημείο της δολοφονίας ενώ στο σημείο βρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.

Το θύμα είχε συλληφθεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κατά το πρόσφατο παρελθόν για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων. Επίσης ο τρόπος που δολοφονήθηκε δείχνει πως δεν πρόκειται για ληστεία, αλλά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που ίσως σχετίζεται και με άλλες γνωστές υποθέσεις της ΓΑΔΑ.

Γι’ αυτό και την έρευνα ανέλαβε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα και κατέβηκε ειδική ομάδα σήμανσης και οργανωμένου εγκλήματος προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις