Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 15/8
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 15/8

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα 15 Αυγούστου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Οι σημερινές ενέργειες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με ευχάριστες, ήσυχες δραστηριότητες αλλά και το οικογενειακό, οικείο σου περιβάλλον. Κατεύνασε τις ανησυχίες σου γύρω από τα οικονομικά και μην αφήνεις  αρνητικές σκέψεις να σου χαλούν τη διάθεση. Υποστήριξε έμπρακτα τον ερωτικό σύντροφο σου και μην μένεις απλά στα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις όμορφα σήμερα, να συμμετάσχεις σε ευχάριστες συζητήσεις και να αναθεωρήσεις αυτά που ζητάς και επιθυμείς από τη συναισθηματική σου ζωή.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των επικοινωνιών σου και έχεις την τάση να αναζητάς επιπλέον ψυχική διέγερση και ποικιλία. Με τον Ουρανό να  ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, η εμπιστοσύνη στην αναζήτηση νέων εμπειριών και η έκφραση ανεξαρτησίας είναι εμφανής. Εξέτασε ποιοι φόβοι ή στάσεις περιορίζουν την ανεξαρτησία και τις προσωπικές σου  αλήθειες. Απόλαυσε αυτήν τη μέρα ξεκούρασης με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να συναναστραφείς με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Ο Ουρανός που διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για πέντε μήνες σε βοηθά να απαλλαγείς από οτιδήποτε εμποδίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου, συζητήστε και βρείτε τις λύσεις στα όσα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε μπροστά και να πάρετε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως η μέρα σε παρασύρει σε αναμνήσεις και αναπολήσεις.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη την ημέρα σε φέρνει στο επίκεντρο. Μπορείς να περάσεις όμορφα και να ξεχάσεις έστω για λίγο τα όσα σε απασχολούν. Η ειλικρινής σου διάθεση απέναντι στο σύντροφο σου απόψε κερδίζει το χαμένο έδαφος. Ανακτάς  την εμπιστοσύνη του κι αυτό επαναφέρει τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε επαφές με φίλους που η καθημερινότητα και τα προβλήματα της, σας έχουν απομακρύνει.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ενέργεια σου σήμερα, για αυτό και μπορείς να καταφέρεις και να συνδυάσεις  πολλά. Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις  δεν μπορεί να αφήσει το σύντροφο σου αδιάφορο. Ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να βρεθείτε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, κοιτάξου καλύτερα στον καθρέφτη σου και αναλογίσου το ποιος θα μπορούσε άραγε να σου αντισταθεί.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Οι αμυντικές απαντήσεις και κινήσεις σήμερα όχι μόνο δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, αντίθετα θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Κατεύνασε τις ανασφάλειες και ανησυχίες σου και κρίνε αντικειμενικά τα γεγονότα. Ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες, με το σπίτι, την οικογένεια και το σύντροφο σου απόψε και πέρασε  όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να μεγαλώσεις τον αριθμό των θαυμαστών σου με μεγάλη ευκολία.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Έλεγξε  την τάση σου σήμερα να παρερμηνεύεις όλα αυτά που ακούς και κάνε μια δεύτερη σκέψη, πριν απαντήσεις ή βγάλεις συμπεράσματα. Διατύπωσε με σαφήνεια τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο σύντροφο σου και μην τον μπερδεύεις περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη,  φρόντισε  να απαλλαγείς  από τη συντροφιά και συναναστροφή σου με απαισιόδοξους ανθρώπους.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Αφιέρωσε χρόνο σήμερα στον εαυτό σου, ξεκουράσου και βάλε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου σε μια τάξη. Η κατανόηση που δείχνεις στον ερωτικό σύντροφο σου, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενα γεγονότα θα φέρουν ευχάριστες καταστάσεις και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Καιρός να εγκωμιάσεις τον εαυτό σου για τα όσα έχεις  ξεπεράσει και καταφέρει μέχρι σήμερα και να σταματήσεις την αυστηρή, κακή κριτική. Μετά από μια καταιγίδα έρχεται και η ηλιοφάνεια, έτσι και στη σχέση με το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, επωφελήσου από το καλό κλίμα και την καλή σου διάθεση και φρόντισε να ανεβάσεις  την αυτοπεποίθηση σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Θα λάβεις πραγματική ικανοποίηση και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου, αν μείνεις λίγο περισσότερο σπίτι και ασχοληθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ανοίξου  περισσότερο στο σύντροφο σου προκειμένου να εισπράξεις  και έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι τόσο ανυπόμονη. Η τύχη είναι με το μέρος σου και προετοιμάζει κάτι καλό για εσένα.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Παράμεινε σταθερή στους στόχους και τις απόψεις σου και μην κάνεις το χατίρι αυτών που θέλουν να σε αποσυντονίσουν και να επωφεληθούν απ’ τις ιδέες σου. Προσκλήσεις και εκπλήξεις σε περιμένουν απόψε από το σύντροφο σου. Άδειασε λοιπόν το μυαλό σου από ότι σε βασανίζει και απόλαυσε τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου ζητήσει μια ακόμα ευκαιρία.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Ευχάριστη προβλέπεται η μέρα σου καθώς θέλεις να ξεφύγεις από οτιδήποτε περίπλοκο ή δυσάρεστο και τα καταφέρνεις. Βρες εναλλακτικές λύσεις στα όσα δημιουργούν προβλήματα και διαφωνίες με το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και απόλαυσε  νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ.

Πηγή: tlife, Φωτο: Unsplash
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις