Γωγώ Μαστροκώστα Instagram: Τα πόδια της είναι δύο μέτρα και δεν είναι photoshop

LIFESTYLE

Γωγώ Μαστροκώστα Instagram: Τα πόδια της είναι δύο μέτρα και δεν είναι photoshop

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γωγώ Μαστροκώστα Instagram: Η γυμνάστρια πόζαρε με μαύρο μαγιό.

15.08.2020 | 18:02

Γωγώ Μαστροκώστα Instagram: Η Γωγώ Μαστροκώστα διατηρεί ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σοουμπίζ και το απέδειξε με μία φωτογραφία της στο Instagram. Η Γωγώ Μαστροκώστα κατάφερε να αφήσει άφωνους τους διαδικτυακούς της φίλους, με μία και μόνο φωτογραφία της. Η γυμνάστρια πόζαρε με μαύρο μαγιό, δείχνοντας τα ατελείωτα πόδια της. «Δεν είναι το μαύρο διαφορετικό….τα άσπρα είναι όλα ίδια!!!», έγραψε η Γωγώ Μαστροκώστα στη λεζάντα. Οι ακόλουθοί της, όπως ήταν αναμενόμενο την αποθέωσαν, σχολιάζοντας το απίστευτο σώμα της.

«Η μάνα μου δεν μου είχε πει ποτέ ότι είμαι ωραία. Στα 30 μου μου το είπε. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Περνούσα από καθρέφτη και έλεγα φτου να φύγω», είχε πει κάποτε μία από τις πιο ωραίες γυμνάστριες της εποχής.

Γωγώ Μαστροκώστα: Απόλυτα ερωτευμένη με τον Τραϊανό Δέλλα! «Λίγο θάλασσα και το αγόρι μου…»

Τι και αν μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι απόλυτα ερωτευμένοι, όπως ακριβώς στις αρχές της σχέσης τους. Οι δυο τους αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με την μονάκριβη κόρη τους και ζουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την Αθήνα. Το μεσημέρι του Σαββάτου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η Γωγώ Μαστροκώστα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον άντρα της ζωής της και ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά»: «Βρε τι θέλει ο άνθρωπος για να’ναι ευτυχισμένος… λίγο καφέ, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου! Χρόνια πολλά στη Μάνα όλων μας σήμερα!!»

Exit mobile version