Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι – Παρασύρθηκε από ασθενοφόρο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι – Παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Τροχαίο Κακαβιά: Το 10χρονο αγόρι που περίμενε μαζί με τους γονείς του βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από ασθενοφόρο που κινούνταν προς το νοσοκομείο του Αργυροκάστρου.

Τροχαίο Κακαβιά: Ένα 10χρονο αγόρι έχασε την ζωή του καθώς παρασύρθηκε από ασθενοφόρο στην Κακαβιά. Το τροχαίο δυστύχημα κοντά στους Βουλιαράτες, έλαβε χώρα ενώ το παιδί περίμενε στην ουρά με την οικογένειά του για να περάσει τα σύνορα από την Αλβανία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Αστυνομία του Αργυροκάστρου και το τοπικό Epiruspost το παιδί παρασύρθηκε από ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε από την Κακαβιά προς το νοσοκομείο πολίτη που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης και με βάση αυτόπτες μάρτυρες το ασθενοφόρο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Παρέσυρε το παιδάκι που μαζί με την οικογένειά του περίμενε να περάσει στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Ουρά χιλιομέτρων

Στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρά, καθώς έχει αυξηθεί πολύ το κύμα εισόδου στη χώρα μας από την Αλβανία, ενόψει της αυστηροποίησης των μέτρων από αύριο, οπότε θα μπορούν να εισέρχονται ως 750 άτομα την ήμερα. Πολλοί μάλιστα βρίσκονται στο σημείο εδώ και τρεις ημέρες και κοιμούνται στα αυτοκίνητα τους.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, έχει γίνει πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του συνοριακού σταθμού για την αποσυμφόρηση του όγκου των ταξιδιωτών χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν η πρόταση έγινε δεκτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις