Ζώδια – καρμικές σχέσεις: Τι προτείνει η αστρολογία

PLUS

Ζώδια – καρμικές σχέσεις: Τι προτείνει η αστρολογία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια - καρμικές σχέσεις: Δες και... πράξε.

14.08.2020 | 22:00

Ζώδια – καρμικές σχέσεις: Το να βρεις το άλλο σου μισό δεν είναι εύκολο αλλά δείτε τι προτείνει η αστρολογία, σύμφωνα με το ζώδιό σας, όπως αποκαλύπτει το hellomagazine. Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι κάποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους ενώ κάποια άλλα όχι.

Εάν γνωρίζεις λοιπόν με ποια ζώδια ταιριάζεις, το να βρεις το ιδανικό ταίρι μπορεί να μην φαντάζει και τόσο δύσκολο. Δείτε ποια είναι τα 3 ζώδια με τα οποία η σχέση σας είναι καρμική και μπορούν να γίνουν εύκολα η αδερφή ψυχή σας.

Παρθένος (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) – Ταύρος, Ιχθύς, Αιγόκερως

Οι αναλυτικοί Παρθένοι προτιμούν συντρόφους που τους κρατούν προσγειωμένους και χωρίς έγνοιες. Οπότε, η σταθερή και ισορροπημένη προσέγγιση της ζωής που διακρίνει έναν Ταύρο, τον κάνει ιδανικό σύντροφο. Επιτυχημένη σχέση θα είναι και με έναν Αιγόκερω αφού ο Λέων εκτιμά την φιλοδοξία του και την επιθυμία του να υπάρχει μία δομή στα πράγματα. Και στην περίπτωση Λέοντα με Ιχθύ ισχύει το ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Η φυσική έλξη είναι πολύ ισχυρή ενώ ο Ιχθύς θα βγάλει την πιο ρομαντική πλευρά του Λέοντα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) – Υδροχόος, Δίδυμος, Τοξότης

Ο Ζυγός απολαμβάνει να βρίσκεται σε σχέση αλλά επίσης χρειάζεται να νιώθει και ελεύθερος μέσα σε αυτήν. Επίσης λατρεύει να μαθαίνει νέα πράγματα και να επισκέπτεται νέα μέρη και γι’ αυτό ο Δίδυμος είναι το τέλειο ταίρι. Επίσης ο Ζυγός ταιριάζει με τον Υδροχόο γιατί μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα όπως η ενασχόληση με τα κοινά και το πάθος για δικαιοσύνη. Ο Τοξότης τέλος είναι ένα επίσης καλό ταίρι καθώς διατηρεί πάντα θετική σκέψη και αποφεύγει τα δράματα, πράγμα τέλειο για το Ζυγό που σιχαίνεται να βλέπει τα πράγματα εκτός ισορροπίας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) – Καρκίνος, Αιγόκερως, Ταύρος

Ο Σκορπιός είναι διορατικός και μπορεί να καταλάβει εξ αρχής εάν κάποιος άνθρωπος θα είναι σημαντικός στη ζωή του. Ο Καρκίνος μπορεί κάλλιστα να είναι η αδερφή ψυχή ενός Σκορπιού καθώς και οι δύο προσεγγίζουν τις σχέσεις αργά και επιφυλακτικά μέχρι να νιώσουν ασφαλείς. Ο Αιγόκερως επίσης είναι ένα απόλυτα συμβατό ταίρι καθώς είναι προσγειωμένος κ σταθερός και θα βοηθήσει το Σκορπιό να επιτύχει τους στόχους του. Τέλος, ο Ταύρος είναι ιδανικός για έναν Σκορπιό καθώς ο τελευταίος μπορεί ανεπιφύλακτα να βασιστεί πάνω του ακόμα και στα δύσκολα ενώ παράλληλα είναι και οι δύο πολύ αισθησιακά και σεξουαλικά ζώδια.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) – Λέων, Κριός, Ζυγός

Ο Τοξότης μπορεί να αγαπά την ανεξαρτησία του αλλά είναι και πολύ γενναιόδωρος όταν βρίσκεται σε σχέση. Βλέπει πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων, είναι αισιόδοξος και τον ελκύουν συνήθως άνθρωποι που είναι ατρόμητοι όπως ακριβώς ο Κριός. Ο Λέων από την άλλη είναι ένας σύντροφος με τον οποίο ο Τοξότης μπορεί να διασκεδάσει πολύ, αν είναι κοινωνικός και δημιουργικός ενώ παράλληλα του δίνει και τη συναισθηματική σταθερότητα που χρειάζεται. Τέλος και ο Ζυγός είναι καλή επιλογή συντρόφου για έναν Τοξότη γιατί και οι δύο θέλουν την ανεξαρτησία τους στη σχέση ενώ μπορούν εύκολα να ισορροπήσουν το ατομικό τους χρόνο με τον κοινό τους χρόνο σαν ζευγάρι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) – Παρθένος, Ταύρος, Καρκίνος

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και ασχολούνται πολύ με το να φτιάξουν την δημόσια και επαγγελματική τους εικόνα. Ένας Καρκίνος ταιριάζει άψογα με έναν Αιγόκερω καθώς ο ένας θα  βοηθήσει τον άλλο να εκπληρώσει τα όνειρά του και να πετύχει τους στόχους του. Ο Παρθένος και ο Ταύρος επίσης είναι καλοί σύντροφοι καθώς προσεγγίζουν πάντα πρακτικά τη ζωή, είναι προσγειωμένοι και προσεγγίζουν πάντα μία σχέση αργά και σταθερά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) – Ζυγός, Δίδυμος, Τοξότης

Οι διανοούμενοι και πάντα περίεργοι Υδροχόοι αγαπούν τις καλές συζητήσεις. Γι’ αυτό ταιριάζουν άψογα με τους Ζυγούς και τους Διδύμους. Επίσης, τα δύο αυτά ζώδια θα σεβαστούν απόλυτα τον χώρο που χρειάζεται ένας Υδροχόος για να νιώσει ανεξάρτητος χωρίς δεύτερη σκέψη. Τέλος ο Υδροχόος ταιριάζει πολύ με έναν Τοξότη καθώς και οι δύο είναι κοινωνικοί ενώ ο Υδροχόος έλκεται επίσης πολύ από την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση ενός Τοξότη.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) – Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως

Ο ονειροπόλος Ιχθύς αναζητά πάντα την βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό του. Γι’ αυτό χρειάζεται ένα προσγειωμένο και πρακτικό ταίρι. Ο Ταύρος λοιπόν μπορεί να είναι ο ρομαντικός σύντροφος των ονείρων του καθώς μαζί είναι ο τέλειος συνδυασμός πρακτικότητας και ρομαντισμού. Ο Αιγόκερως παρότι δεν είναι γενικά ρομαντικός, όταν είναι με έναν Ιχθύ βγάζει προς τα έξω την πιο ευαίσθητη πλευρά του και οι δύο τους ισορροπούν άψογα. Τέλος ο Ιχθύς ταιριάζει επίσης με τον Καρκίνο καθώς και τα δύο ζώδια του νερού είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά.

Exit mobile version