Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας: Νέα πρόκληση
ΕΛΛΑΔΑ

Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας: Νέα πρόκληση

Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας: Επίθεση στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν Τούρκοι χάκερς.

Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας: Η ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας δεν λειτουργεί εδώ και λίγα λεπτά, καθώς δέχθηκε επίθεση από Τούρκους χάκερ.

Το προκλητικό μήνυμα των Τούρκων χάκερ αναφέρει: Για κάθε επίθεση που θα κάνετε στο Oruc Reis, θα έχετε μία απάντηση στο διαδίκτυο.

Η εικόνα που βλέπει όποιος προσπαθεί να μπει στη σελίδα του υπουργείου

Η επίθεση αποδίδεται στην ομάδα «RootAyyildiz»

Η κίνηση αυτή έρχεται, όπως ισχυρίζονται οι χάκερς, μετά το ατύχημα με τη σύγκρουση της φρεγάτας Λήμνος με την τουρκική φρεγάτα Κεμάλ Ρέις που συνοδεύει το Oruc Reis. Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η πλώρη του «Λήμνος» χτύπησε την πρύμη του Κεμάλ Ρέις. Κατά το δημοσίευμα, η σύγκρουση οφείλεται σε κακούς χειρισμούς του Τούρκου πλοίαρχου που δεν μπόρεσε να κρατήσει την πορεία του σκάφους του. Φαίνεται ότι το τουρκικό σκάφος έπαθε μεγαλύτερες ζημιές από το Λήμνος το οποίο την επόμενη μέρα συμμετείχε κανονικά στην άσκηση με τα γαλλικά πολεμικά πλοία. Ευτυχώς το ναυτικό ατύχημα δεν πήρε διαστάσεις θερμού επεισοδίου λόγω της ψυχραιμίας που επιδείχτηκε.

Ωστόσο, ο Ταγίπ Ερντογάν επιχείρησε να «ντύσει» προπαγανδιστικά το συμβάν, δηλώνοντας ότι: «Είπαμε, μην τυχόν επιτεθείτε στο Oruc Reis αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα. Και έλαβαν την πρώτη απάντηση».

Δείτε ακόμη

Απίστευτο! Τρίβουν τα χέρια τους οι Τούρκοι με το άρθρο Τσίπρα

Ερντογάν: “Δώσαμε την πρέπουσα απάντηση με το Κεμάλ Ρέις – Αν χρειαστεί, το ξανακάνουμε”

“Σημαία” στα τουρκικά ΜΜΕ οι δηλώσεις Αποστολάκη – “O μόνος λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις