Ουρές στον Βέρτη: Ατελείωτος κόσμος και… θερμομέτρηση έξω από το κέντρο

ΕΛΛΑΔΑ

Ουρές στον Βέρτη: Ατελείωτος κόσμος και… θερμομέτρηση έξω από το κέντρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ουρές στον Βέρτη: Με τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας αλλά και με τεράστιες ουρές άνοιξε τις πόρτες του το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη.

14.08.2020 | 22:29

Ουρές στον Βέρτη: Τίποτα, ούτε καν ο κορονοϊός δεν μπορεί να κρατήσει μακριά από τα μπουζούκια τους Έλληνες. Σύμφωνα με το seleo, στη Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκαν ουρές έξω από το μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι ο πρώτος που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και θα κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής. Οι πελάτες μπαίνουν ένας – ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος. Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του μαγαζιού αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω των νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται σήμερα 550 άτομα.

Δείτε ακόμη

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Δεν δηλώνεται ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων στα νησιά
Εκάλη: Έφτυσαν οδηγό λεωφορείου επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα
Εικόνες σοκ σε γάμο της Αλεξανδρούπολης – Επενέβη η αστυνομία (vid)
Exit mobile version