Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Καλάβρια μαγιό: Η 49χρονη επιχειρηματίας έχει σώμα… 20άρας
LIFESTYLE

Μαρία Καλάβρια μαγιό: Η 49χρονη επιχειρηματίας έχει σώμα… 20άρας

Μαρία Καλάβρια μαγιό: Η Μαρία Καλάβρια έχει το χρόνο σύμμαχο και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Μαρία Καλάβρια μαγιό: Στη Ρόδο βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Μαρία Καλάβρια μαγεύοντας με την παρουσία της. Η 49χρονη επιχειρηματίας που χώρισε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Μαρία Καλάβρια έκανε τις πρώτες της διακοπές μακριά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον οποίο έζησαν ένα μεγάλο έρωτα τα τελευταία χρόνια.  Κατά τη διάρκεια της διαμονής της στο νησί φιλοξενήθηκε σε ένα από τα πιο πολυτελή και εντυπωσιακά ξενοδοχεία και χαλάρωσε με τις βουτιές στην πισίνα. Η εμφάνιση της μάλιστα με ένα εντυπωσιακό μικροσκοπικό λευκό μπικίνι τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Η Μαρία Καλάβρια είχε αφήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ και παντρεύτηκε πριν από πολλά χρόνια τον επιχειρηματία Σάμι Φάις. Στη συνέχεια είχε τα μαγαζιά “Ice Cube” που τελικά πούλησε. Με τον τέως αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου εξακολουθούν να είναι συνέταιροι. “Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν α το ακολουθήσουμε 100%. Σε κάθε ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα” είπε η Μαρία Καλάβρια πριν λίγο καιρό.

Η Μαρία Καλάβρια έχει δύο παιδιά, έναν 22χρονο γιο και μια 20χρονη κόρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις