Μπερλουσκόνι σχέση: Η πρώτη φωτογραφία με την νέα αρραβωνιαστικιά του

ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι σχέση: Η πρώτη φωτογραφία με την νέα αρραβωνιαστικιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπερλουσκόνι σχέση: Ο ιταλικός Τύπος δημοσίευσε σήμερα μια πρώτη φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ηλικίας 83 ετών, στο πλευρό της νέας του αρραβωνιαστικιάς

13.08.2020 | 11:34

Μπερλουσκόνι σχέση: Ο ιταλικός Τύπος δημοσίευσε σήμερα μια πρώτη φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ηλικίας 83 ετών, στο πλευρό της νέας του αρραβωνιαστικιάς, ηλικίας μόλις 30 ετών. Το εβδομαδιαίο περιοδικό Chi, ιδιοκτησίας του ομίλου ΜΜΕ του δισεκατομμυριούχου, δημοσίευσε σε “αποκλειστικό” ρεπορτάζ μια φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού σε διακοπές στη βίλα του Certosa στη Σαρδηνία, ενώ περπατά έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, με την οποία έχουν διαφορά ηλικίας 53 ετών.

Φορώντας ένα μακρύ φόρεμα, η νεαρή, πρώην μοντέλο και σήμερα βουλευτίνα του κόμματος Forza Italia, και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, επισκέπτονται έναν φίλο στο γιοτ του, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα. Τον Μάρτιο, το Forza Italia, το πολιτικό κόμμα του Μπερλουσκόνι, είχε επιβεβαιώσει το ειδύλλιο με τη νεαρή πολιτικό.

Μπερλουσκόνι – Μάρτα

Παράλληλα, το Forza Italia είχε γνωστοποιήσει ότι ο ηγέτης του, διαζευγμένος δύο φορές, χώρισε από την Φραντζέσκα Πασκάλε, έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής, όμως οι δυο τους “παραμένουν φίλοι”.

Στις 5 Αυγούστου, “αποκλειστικές” φωτογραφίες της Φραντζέσκα Πασκάλε, 35 ετών, έδωσε στη δημοσιότητα το Oggi, όπου η πρώην σύντροφος του δισεκατομμυριούχου αγκαλιάζει και φιλάει την Πάλοα Τούρσι, μια διάσημη Ιταλίδα τραγουδίστρια ηλικίας 55 ετών.

Μπερλουσκόνι – Μάρτα: Τι γράφει ο Τύπος

Για την εφημερίδα La Repubblica, “είναι η ιστορία αγάπης- έκπληξη αυτού του καλοκαιριού”, ενώ η Corriere della Sera ανέλυσε την κοινωνική διάστασης της σχέσης. Για την Il Messagero, η φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο πλευρό της νέας αρραβωνιαστικιάς του είναι η “απάντησή” του στις φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του. Ο Μπερλουσκόνι θέλει να δείξει με αυτόν τον τρόπο ότι “έχει ήδη ξεχάσει την Πασκάλε για την πολύ ξανθιά Μάρτα”.

Μάρτα Φασίνα

Η σχέση με τη Φραντσέσκα Πασκάλε

Η Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία είχε εξομολογηθεί κάποτε σε συνέντευξή της πως ζητάει κάθε μέρα από τον Μπερλουσκόνι να την παντρευτεί, φαίνεται ότι αιφνιδιάσθηκε από την απόφαση του “Σίλβι” να την εγκαταλείψει και έκανε γνωστή την «έκπληξή» της, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica. «Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Του εύχομαι όλη την ευτυχία του κόσμου και ελπίζω ότι θα βρει κάποιον να τον φροντίζει όπως έκανα εγώ», είπε η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε πέσει στην αντίληψη του Μπερλουσκόνι όταν είχε ιδρύσει γι’ αυτόν μια λέσχη θαυμαστών.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι φήμες για την σχέση του 83χρονου με τη Μάρτα, η Φραντσέσκα Πασκάλε δήλωσε στο περιοδικό Novella 2000 πως η νεαρή βουλευτής κοιμάται στο σπίτι του Μπερλουσκόνι απλώς και μόνο για να είναι άμεσα διαθέσιμη για συνεδριάσεις εργασίας.

Η ανάρτηση για τα σκυλιά

Η Φραντέσκα Πασκάλε κατοικεί σε μια βίλα που της αγόρασε ο Μπερλουσκόνι όχι μακριά από την πολυτελή δική του βίλα στο Άρκορε, κοντά στο Μιλάνο. Η νέα σχέση του Μπερλουσκόνι έγινε γνωστή με τη δημοσίευση φωτογραφιών από παπαράτσι που τον δείχνουν με το 30χρονο μοντέλο να φεύγουν από ξενοδοχείο στην Ελβετία, συνοδευόμενοι από σκύλους που ανήκουν στον Μπερλουσκόνι και στην Φραντσέσκα Πασκάλε. «Με διασκεδάζει να βλέπω ένα μέλος του κοινοβουλίου να βγάζει βόλτα τον σκύλο μου. Όμως αυτό δεν με ενοχλεί», σχολίασε με οξύτητα η Φραντσέσκα Πασκάλε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κυριάρχησε στην ιταλική πολιτική επί δύο δεκαετίες παρά τα σεξουαλικά σκάνδαλα και τις δίκες που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Το 2013, αυτός ο πρώην τραγουδιστής, που ξεκίνησε ως ανιματέρ σε κρουαζιερόπλοια πριν γίνει μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 7 ετών για σεξουαλικές σχέσεις επ’ αμοιβή με μια 17χρονη. Η ποινή του στη συνέχεια ακυρώθηκε σε δεύτερο βαθμό. Αυτή τη στιγμή διώκεται επειδή εξαγόρασε τη σιωπή νεαρών γυναικών που είχαν συμμετάσχει σε βραδιές, οι οποίες εξελίχθηκαν σε όργια, τα γνωστά ως «μπούνγκα μπούνγκα».

Exit mobile version