Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 27χρονη γιατρός νέα: Αποσωληνώθηκε η νεαρή
ΕΛΛΑΔΑ

27χρονη γιατρός νέα: Αποσωληνώθηκε η νεαρή

27χρονη γιατρός νέα: Η κοπέλα, εμφάνισε συμπτώματα της νόσου κατά την επιστροφή της από διακοπές στη Χαλκιδική και την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι διασωληνώθηκε.

27χρονη γιατρός νέα: Ευχάριστα είναι τα νέα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για την 27χρονη γιατρό η οποία είναι στη ΜΕΘ με κορονοϊό. Η νεαρή γιατρός σήμερα Πέμπτη το πρωί αποσωληνώθηκε και πλέον οι θεράποντες γιατροί, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας της. Όπως ανέφερε στο Open TV ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος “η κοπέλα, η συνάδελφος αποσωληνώθηκε το πρωί”. Υπενθυμίζεται πως η νεαρή γιατρός εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορονοϊού, όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες και διασωληνώθηκε.

Η 27χρονη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και είναι ένα από τα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Να σημειωθεί πως εκτός από την 27χρονη με κορονοϊό νοσηλεύονται άλλα τρία άτομα από την παρέα της 27χρονης που παραθέριζαν όλοι μαζί στη Χαλκιδική, μεταξύ των οποίων και ένας αγγειοχειρουργός η κατάσταση του οποίου είναι επιβαρυμένη.

Διασωληνώθηκε 58χρονος

Στο μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης διασωληνώθηκε ακόμη ένας 58χρονος παιδίατρος ο οποίος είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο του Βόλου πριν δύο μέρες. Όπως ανέφερε στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος η κατάσταση του 58χρονου παιδιάτρου παρουσίασε επιδείνωση και γι αυτό μπήκε σε μηχανική υποστήριξη. Ο 58χρονος έχει υποκείμενο νόσημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις