Γιώργος Λιάγκας σχέση: Με εντυπωσιακή συνοδό στα Κουφονήσια

LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας σχέση: Με εντυπωσιακή συνοδό στα Κουφονήσια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Γιώργος Λιάγκας σχέση: Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος φαίνεται να έχει προχωρήσει παρακάτω στην προσωπική του ζωή εθεάθη στα Κουφονήσια με εκρηκτική παρουσία στο πλευρό του.

12.08.2020 | 22:43

Γιώργος Λιάγκας σχέση: Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» πρόβαλαν το πρωί της Τετάρτης, το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί. Συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο μεταξύ άλλων βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος φαίνεται να έχει προχωρήσει παρακάτω στην προσωπική του ζωή. Ο γνωστός παρουσιαστής σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! δεν είναι μόνος και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με νέα συνοδό στα Κουφονήσια. Το όνομα της κυρίας που βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα δεν έγινε γνωστό, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ το βράδυ της Τρίτης 4 Αυγούστου ο ίδιος, η εντυπωσιακή κοπέλα και η παρέα τους έφαγαν στην πιο φημισμένη ταβέρνα του νησιού. Στο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του περιοδικού ο Γιώργος Λιάγκας συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή μελαχρινή κυρία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχουν πραγματοποιήσει και άλλες εμφανίσεις μαζί και στον Πόρο αλλά και στη Βουλιαγμένη και πως η γνωριμία αυτή μετράει πάνω από χρόνο. Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του να το περνά στην όμορφη Τήνο, όπου βρίσκεται και η εξοχική του κατοικία, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας δεν σταματά να κάνει βόλτες με το φουσκωτό στα όμορφα νησιά του Αιγαίου. Επίσης να αναφέρουμε πως μετά τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά δεν τον είχαμε δει να συνοδεύεται από κάποια κυρία στις διακοπές του και παρόλο που δεν είναι γνωστό αν οι δυο τους είναι φίλοι ή κάτι παραπάνω, ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται να είναι χαρούμενος και ανανεωμένος.

Δείτε ακόμη

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «κόλασε» τη Μύκονο
Το team που θα πλαισιώσει την Μαλέσκου – H αινιγματική ανάρτηση στο Instagram (vid & pic)
Το “Pop up” της Ηλιάνας ετοιμάζεται – Αυτό είναι το τρέιλερ!
Exit mobile version