Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ωράριο μπαρ – κορονοϊός: Άδειασαν τα μαγαζιά, αλλά γέμισαν οι πλατείες
ΕΛΛΑΔΑ

Ωράριο μπαρ – κορονοϊός: Άδειασαν τα μαγαζιά, αλλά γέμισαν οι πλατείες

Ωράριο μπαρ - κορονοϊός: Στην Καβάλα, όταν το ρολόι έδειξε 12 και τα μπαρ έκλεισαν, οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στις πλατείες και συνέχισαν τη βραδιά.

Ωράριο μπαρ – κορονοϊός: Μπορεί οι καταστηματάρχες να τήρησαν χθες το βράδυ στην πλειοψηφία τους το νέο ωράριο και να κατέβασαν τα ρολά σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και ταβέρνες στις 12 τα μεσάνυχτα, αλλά ο κόσμος δεν γύρισε στα σπίτια του. Στην Καβάλα, όταν το ρολόι έδειξε 12, οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στις πλατείες και συνέχισαν τη βραδιά, χωρίς, ωστόσο, να συνωστίζονται. Παρέες κάθε ηλικίας γέμισαν τα παγκάκια και τους πεζόδρομους.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, η τήρηση του μέτρου κατά την πρώτη νύχτα εφαρμογής του έγινε χαλαρά, με διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας. Πράγματι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι άνδρες της αστυνομίας επέβλεπαν το κλείσιμο των καταστημάτων και έκαναν περιπολίες σε κεντρικά σημεία της πόλης. Σημειώνεται ότι κατά την τελευταία ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ καταγράφονται 2 κρούσματα του κορονοϊού στην Καβάλα.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε αύξηση των νέων λοιμώξεων με αρνητική πρωτιά και υπερδιπλασιασμό των κρουσμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Διπλασιασμός σημειώθηκε και στα εισαγόμενα κρούσματα.

Στενάχωρες εικόνες και στη Θεσσαλονίκη

Η ιστοσελίδα Thes.gr κατέγραψε την εικόνα στα Λαδάδικα, όπου οι άνδρες της αστυνομίας περπατούσαν στην περιοχή και έλεγχαν κατά το πόσο και αν τηρούνται τα μέτρα.

Δείτε ακόμη

Η πρώτη “καμπάνα” για το ωράριο: Πρόστιμο 10.000 ευρώ και τριήμερο λουκέτο σε μπαρ
Έκαναν τραμ και μετρό… κλαμπ – Ασύλληπτες εικόνες, χωρίς μάσκες
Καμπανάκι ΙΣΑ για την αύξηση κρουσμάτων -Τα 7 sos για να μην κολλήσουμε
Ρε τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό;” – Το ξέσπασμα της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τα μέτρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις