Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λιάγιτς Μπεσίκτας: Αμφίβολος για το ματς της Τούμπας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λιάγιτς Μπεσίκτας: Αμφίβολος για το ματς της Τούμπας

Λιάγιτς Μπεσίκτας: Ο παίκτης της Μπεσίκτας, υπέστη θλάση στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για τον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα.

Λιάγιτς Μπεσίκτας: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Άντεμ Λιάγιτς στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για την επόμενη φάση του Champions League. Ο παίκτης της Μπεσίκτας, που είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, υπέστη θλάση στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για τον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα. Το πρόβλημα βρίσκεται στη γάμπα του, ενώ η Μπεσίκτας δεν έδωσε ημερομηνία επιστροφής του 29χρονου επιτελικού της. Σίγουρα όμως και να γυρίσει στις προπονήσεις, θα είναι λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτό έχεις αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός ρυθμού, καθώς το κρίσιμο ραντεβού έχει οριστεί για τις 25 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη.

Να αναφέρουμε ότι ο Λιάγιτς στην προηγούμενη σεζόν μέτρησε 5 γκολ και 6 ασίστ σε 24 αγώνες πρωταθλήματος. Επίσης, πρόσφατα ο γενικός διευθυντής της Μπεσίκτας, Ερντάλ Τορουνογκουλάρι μίλησε στο gazzetta.gr για την κλήρωση του τουρκικού συλλόγου κόντρα στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για αμφίρροπη κλήρωση με ίσες πιθανότητες τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και την Μπεσίκτας. Είναι ένα ματς όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν και είμαι βέβαιος πως θα είμαστε έτοιμοι σε δύο εβδομάδες». Ο Τορουνογκουλάρι, ο οποίος κατέχει παράλληλη τον ρόλο του υπεύθυνου των μεταγραφών της της Μπεσίκτας αναφέρθηκε στη δυναμική του ΠΑΟΚ.

Τορουνογκουλάρι: «Δε θα είναι εύκολη για μας η αναμέτρηση στην Τούμπα»

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα με ποιότητα. Γνωρίζουμε πως διαθέτει πολύ καλό υλικό, αλλά και αξιόλογο ρόστερ. Δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ασφαλώς το γεγονός πως διεξάγεται ένα ματς και όχι επαναληπτικός δημιουργεί νέους συσχετισμούς, αλλά οφείλουμε να ανταποκριθούμε στην κατάσταση που έχει πλέον διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο. Θα επιθυμούσα να γίνει ένα δίκαιο ματς και για τις δύο ομάδες μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα. Ελπίζω να καταφέρουμε να προκριθούμε στον 3ο Προκριματικό Γύρο του Champions League».

Δείτε ακόμη

Η επίσημη παρουσίαση του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ (vid)
Ανακοίνωσε Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός
Στην Ελλάδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ – Διακοπές με τους γιους του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις