Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιμίκας Λίβερπουλ: Παρουσιάστηκε από τους «reds» ο νεαρός μπακ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιμίκας Λίβερπουλ: Παρουσιάστηκε από τους «reds» ο νεαρός μπακ

Τσιμίκας Λίβερπουλ: Ο Κώστας Τσιμίκας υπέγραψε με τον αγγλικό σύλλογο πενταετές συμβόλαιο και στην συνέχεια φωτογραφήθηκε φορώντας την φανέλα της νέας του ομάδας.

Τσιμίκας Λίβερπουλ: Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος αγωνιζόταν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας μπακ υπέγραψε με τον αγγλικό σύλλογο πενταετές συμβόλαιο και στην συνέχεια φωτογραφήθηκε φορώντας την φανέλα της νέας του ομάδας. Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιμίκα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «reds»: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα. Το έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα πως είναι ένα όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρός να έρθω να παίξω εδώ.

Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση και με το τι μου ζητάει ο προπονητής, δουλεύοντας κάθε ημέρα σκληρά στις προπονήσεις, μπορώ να είμαι στο κορυφαίο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Champions League». Να αναφέρουμε ότι μετά την επίσημη ανακοίνωση του Έλληνα μπακ στην Λίβερπουλ, η πρώην ομάδα του ο Ολυμπιακός, έστειλε μέσω social media τις ευχές του στο νέο ταξίδι που ετοιμάζεται να κάνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. «Το 2014 ο Τσιμίκας εντάχθηκε στην Ακαδημία μας! Σήμερα ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Λίβερπουλ! Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία Κώστα, θα είσαι πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας».

Δείτε ακόμη

Ανακοίνωσε Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός
Στην Ελλάδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ – Διακοπές με τους γιους του
Άννα Κορακάκη: Η στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις