Χατζίδου – Ετεοκλής: “Έριξε” το ίνστα το παθιασμένο φιλί του ζευγαριού

LIFESTYLE

Χατζίδου – Ετεοκλής: “Έριξε” το ίνστα το παθιασμένο φιλί του ζευγαριού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Χατζίδου - Ετεοκλής: Το ερωτευμένο ζευγάρι το Σαββατοκύριακο ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απόλαυσε το μπάνιο του στην πισίνα, όπου δεν έλειψαν τα παθιασμένα φιλιά.

10.08.2020 | 15:52

Χατζίδου – Ετεοκλής: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κορούλα η οποία συμπλήρωσε την ευτυχία τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι το Σαββατοκύριακο ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απόλαυσε το μπάνιο του στην πισίνα. Όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν και τα παθιασμένα φιλιά, η τραγουδίστρια ως λάτρης των social media ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram  μια φωτογραφία στην αγκαλιά του συζύγου της δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί μέσα στην πισίνα και γράφοντας χαρακτηριστικά “My karma”.

Πρόσφατα το ζευγάρι είχε δώσει και μια κοινή συνέντευξη νέα τους εκπομπή: “Όσο περνάνε οι μέρες, νιώθουμε όλο και πιο όμορφα. Χαιρόμαστε άπειρα που ο κόσμος μας έβαλε στο σπίτι του και αυτό μας δίνει δύναμη και μας ξεκλειδώνει όλο και περισσότερο! Προς το παρόν, θέλουμε να δώσουμε την αλήθεια μας και όλο μας τον εαυτό στη συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί είναι κάτι που μας κάνει και νιώθουμε πολύ όμορφα. Όπως φαίνεται και από τη σχέση μας στον αέρα, δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη σύνθεση της ομάδας και μέρα με την ημέρα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά και αυτό μας κάνει ακόμα πιο άνετους στον αέρα.” ήταν τα λόγια της Ελένης Χατζίδου.

Δείτε ακόμη

Πρεζεράκου: «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά» (vid)
Οι καυτές πόζες της Κατερίνας Καινούριου με μαγιό (pics)
Σοφία Κουρτίδου: “Ποιος ορίζει το καλό μας; Αυτό δεν το ξέρουν ούτε οι γονείς μας”
Exit mobile version