Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούριου ίνστα: Μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούριου ίνστα: Μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της

Κατερίνα Καινούριου ίνστα: «Ο παράδεισος βρέθηκε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου σε ανάρτησή της στο Instagram καθώς μαγεύτηκε από την ομορφιά του νησιού του Ιονίου και εμείς μαγευτήκαμε από το καλλίγραμμα κορμί της.

Κατερίνα Καινούριου ίνστα: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Καινούριου καθώς έχει βρει τον εκλεκτό της καρδιάς της και απολαμβάνουν μαζί το καλοκαίρι στα Ελληνικά νησιά. Η γνωστή παρουσιάστρια του Open που δεν σταματά τις καλοκαιρινές εξορμήσεις με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, όπου βρέθηκε για πρώτη φορά στο Ναυάγιο της Ζακύνθου και μαγεύτηκε. «Ο παράδεισος βρέθηκε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου σε ανάρτησή της στο Instagram και πρόσθεσε: «Πρώτη φορά στη μαγευτική Ζάκυνθο».

Επίσης να αναφέρουμε ότι η εκρηκτική ξανθιά μαζί με τον σύντροφό της επισκέφτηκαν το νησί του Ιονίου χθες και έμειναν έκπληκτοι από την πρώτη κιόλας μέρα. Ως τώρα μάλιστα, η Κατερίνα Καινούριου και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είχαν βρεθεί στις όμορφες Κυκλάδες και τώρα ήρθε η ώρα να εξερευνήσουν μαζί τις ομορφιές του Ιονίου. Το ζευγάρι, που αγαπά τα ταξίδια, μετά την καραντίνα και όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τον πανδημία του κορονοϊού αποφάσισε να μην φύγει για κάποιο προορισμό εκτός Ελλάδος και να κάνει tour στα ελληνικά νησιά.

    

Δείτε ακόμη

Σοφία Κουρτίδου: “Ποιος ορίζει το καλό μας; Αυτό δεν το ξέρουν ούτε οι γονείς μας”
Παραμένει στο ΚΑΤ η Έρρικα Πρεζεράκου – Ανάγκη για αίμα (vid)
Στην Χαλκιδική το ζεύγος Τανιμανίδη – Η πόζα του παρουσιαστή με τον μπαμπά του (pics & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις