Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί στην Εύβοια: Ταυτοποιήθηκε το όγδοο θύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί στην Εύβοια: Ταυτοποιήθηκε το όγδοο θύμα

Νεκροί στην Εύβοια: Σε ανείπωτη τραγωδία με 8 νεκρούς και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές οδήγησε η ραγδαία και πολύωρη θεομηνία που από το βράδυ του Σαββάτου ως τα ξημερώματα της Κυριακής έπληττε αδιάκοπα περιοχές της Εύβοιας.

Νεκροί στην Εύβοια: Γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας στην Εύβοια, με τη σορό του άνδρα που ξεβράστηκε το πρωί της Δευτέρας στην παραλία του Καλάμου και συγκεκριμένα στους Αγίους Αποστόλους. Πρόκειται για τον 70χρονο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο Μπούρτζι την Κυριακή, και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” μίλησε και ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγαλιάς. “Είναι τραγικό το συμβάν. Μίλησα με τον αντιδήμαρχο Καλάμου και μου είπε ότι βρέθηκε το πτώμα. Χάσαμε άλλη μια ζωή”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Περγαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι επτά ακόμα άνθρωποι, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος οκτώ μηνών, είναι τα θύματα της κακοκαιρίας “Θάλειας”, που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, αφήνοντας πίσω της θύματα και ανυπολόγιστες καταστροφές στην Εύβοια.

Δείτε ακόμη

Κακοκαιρία Εύβοια – “Δέσαμε ηλικιωμένους στο δέντρο για να μην τους πάρει το νερό”
Η “δακρυσμένη” Δευτέρα του Αρκά
Το πιο γλυκό φιλί μέσα στο χάος – Η “ιστορία” πίσω από τη διάσωση βρέφους στο Μπούρτζι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις