Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λιμάνι Πάρου – συνωστισμός: Απίστευτες εικόνες την ώρα που αυξάνονται τα κρούσματα
ΕΛΛΑΔΑ

Λιμάνι Πάρου – συνωστισμός: Απίστευτες εικόνες την ώρα που αυξάνονται τα κρούσματα

Λιμάνι Πάρου - συνωστισμός: Οι καταγγελίες για την διαδικασία επιβίβασης και αποβίβασης στα πλοία είναι καθημερινές όπως και οι διαμαρτυρίες των πολιτών.

Λιμάνι Πάρου – συνωστισμός: Εικόνες απίστευτου συνωστισμού στο λιμάνι της Πάρου κατέγραψαν οι επιβάτες του πλοίου WorldChampion της Seajets που απέπλευσε στις 15.35 το Σάββατο για Πειραιά με ενδιάμεσους σταθμούς την Μύκονο και τη Σύρο. Με το που επετράπη η επιβίβαση στο πλοίο οι επιβάτες ομαδικά και χωρίς κανέναν έλεγχο άρχισαν να τρέχουν προς το πλοίο προσπαθώντας να μπουν πρώτοι και να βρουν μια θέση στα σαλόνια του πλοίου, όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύει το iefimerida.

Παρά τις προσπάθειες του λιμενικού να τηρηθεί η τάξη, σύμφωνα με καταγγελία που έχει στη διάθεσή του το iefimerida, κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο διότι ο κόσμος ήταν πάρα πολύς και δεν είχε ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την επιβίβαση των επιβατών στο πλοίο, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να μπαίνουν σε αυτό ανεξέλεγκτα. Οι καταγγελίες για την διαδικασία επιβίβασης και αποβίβασης στα πλοία είναι καθημερινές όπως και οι διαμαρτυρίες των πολιτών.

Δείτε ακόμη

Συναγερμός στη Χαλκιδική: 50 κρούσματα σε μεγάλο εργοστάσιο τροφίμων
Αστυνομικοί κατά δημάρχου Πόρου: Να κάνει αυτοκριτική και να ζητήσει συγγνώμη
Λουκέτο σε μπαρ στη Χαλκιδική λόγω συνωστισμού
Στους 212 οι νεκροί στη χώρα μας -Κατέληξε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη
Νέα απόφαση για τις μάσκες – Πού θα είναι υποχρεωτικές
Ο χάρτης των 152 κρουσμάτων -43 στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις