Κακοκαιρία τις επόμενες μέρες: Προειδοποίηση Αρναούτογλου

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία τις επόμενες μέρες: Προειδοποίηση Αρναούτογλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κακοκαιρία τις επόμενες μέρες: Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του σήμερα προειδοποιεί για άγριες διαθέσεις του καιρού τις επόμενες μέρες.

09.08.2020 | 13:13

Κακοκαιρία τις επόμενες μέρες: Η επέλαση της κακοκαιρίας προκάλεσε ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια με ανθρώπινες ζωές να χάνονται αλλά και απίστευτες καταστροφές. Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του σήμερα προειδοποιεί για άγριες διαθέσεις του καιρού τις επόμενες μέρες ακόμη και μετά τον Δεκαπενταύγουστο Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε τις επόμενες μέρες, και μετά το Δεκαπενταύγουστο, καθώς, όπως σημειώνει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός ίσως αλλάξει αμέσως μετά της Παναγίας.

Όπως σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, “όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες εκτός από κάποιες διάσπαρτες μπόρες η και τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν αύριο Δευτέρα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα καθώς και στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας ο καιρός από την Τρίτη μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο φαίνεται να κυλά ομαλά.

Ενδείξεις για άστατο καιρό στα ορεινά ηπειρωτικά και στην βόρεια Ελλάδα υπάρχουν κυρίως για μετά τις 16 με 17 Αυγούστου!

Οι άνεμοι στα πελάγη μέχρι και την Τετάρτη δεν πρόκειται να ξεπεράσουν 4 με 5 και στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ με μικρή μόνο ενίσχυση την Πέμπτη Την Παρασκευή και το Σάββατο στο κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια άνοδο τις επόμενες ημέρες στα περισσότερα Ηπειρώτικα πεδινά τμήματα και το μεσημέρι και θα αγγίζει και τους 34 με 35 προς το Δεκαπενταύγουστο δεν αποκλείονται και 36 με 37 βαθμοί στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές!

Τέσσερις με πέντε βαθμούς θα είναι χαμηλότερη θερμοκρασία στα ορεινά και στα νησιά καθώς και στις περισσότερες παράκτιες περιοχές.”

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου.

https://www.youtube.com/watch?v=NIvUxlLBDQI

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Ντίνος Κκαντης έγραψε ξανά ιστορία 09.08.2020 | 13:13
«Η Τουρκία δεν θα γίνει ποτέ δημοκρατία χωρίς να απαντήσει γιατί έμειναν μόνο 50.000 χριστιανοί» – Συγκλονιστική παρέμβαση στη Βουλή της Τουρκίας 09.08.2020 | 13:13
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες αλλά και χαλάζι - Στους 22 βαθμούς η θερμοκρασία 09.08.2020 | 13:13
«Έζησα το πιο όμορφο τέλος ζωής»: Ο Pierre Cousein αποχαιρέτησε τον κόσμο με ευθανασία – Συγκλονισμένη η Γαλλία 09.08.2020 | 13:13
Σκύλοι θεραπείας: «Να σας συστήσω τον Βαγγέλη» 🐾🐾 09.08.2020 | 13:13
«Πέθαναν όπως έζησαν, πιασμένοι απ' το χέρι»: Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός φωτογράφου για τη διπλή ευθανασία των γονιών του 09.08.2020 | 13:13
Το ChatGPT διέγνωσε καρκίνο του αίματος σε μια γυναίκα ένα χρόνο πριν τον ανακαλύψουν οι γιατροί της 09.08.2020 | 13:13
«Δεν φοβάμαι πια»: Η 21χρονη TikToker Ντομινίκ ΜακΣέιν έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο 09.08.2020 | 13:13
Exit mobile version