Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κακοκαιρία Εύβοια: Η ανακοίνωση του Δήμου
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Εύβοια: Η ανακοίνωση του Δήμου

Κακοκαιρία Εύβοια: "Παρακαλούμε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν κάθε μετακίνηση", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Κακοκαιρία Εύβοια: Ο Δήμος Χαλκιδέων με ανακοίνωση του καλεί τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, λόγω της κακοκαιρίας και της υπερχείλισης του ποταμού Λήλαντα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή του Ληλαντίου και ιδιαίτερα στα σημεία υπερχείλισης του ποταμού Λήλαντα, παρακαλούμε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν κάθε μετακίνηση. Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στην περιοχή, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
• 6973817069
• 6977401544
• 6977656962
• 6937375275

Όσοι κάτοικοι επιθυμούν από αυτούς που έχουν απεγκλωβιστεί από την περιοχή του Ληλαντίου, θα μεταφερθούν προσωρινά στις εγκαταστάσεις του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., πλησίον Γηροκομείου. Θα υπάρξει παροχή νερού, φαγητού και κάθε είδους πρώτης ανάγκης. Αλλά και όσοι κάτοικοι επιθυμούν, μπορούν να μεταφερθούν. Να σημειωθεί ότι ολόκληρος ο Δήμος Χαλκιδέων έχει τεθεί σε επιφυλακή.

Εκατοντάδες νεκρά πουλιά

Επίσης να αναφέρουμε ότι απίστευτες είναι οι εικόνες που αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Χαλκίδας, στην παραλία της πόλης, με εκατοντάδες νεκρά πουλιά να κείτονται στο έδαφος, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Θάλεια» σύμφωνα με την ιστοσελίδα  ghettomagazine.gr. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η κακοκαιρία έκανε αισθητή την παρουσία της και στην πρωτεύουσα της Εύβοιας και οι πολλοί κεραυνοί, αλλά και η ένταση της βροχής είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων πουλιών.

 

Δείτε ακόμη

Πληροφορίες για τέταρτο νεκρό στην Εύβοια – Επί τόπου ο Χαρδαλιάς
Μόσιαλος: Πιθανό ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων να είναι μεγαλύτερος κατά οκτώ – δέκα φορές
Νεκρό βρέφος στην Εύβοια – Τρία τα θύματα της κακοκαιρίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις