Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου
PLUS

Ζώδια σήμερα: Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα; Πώς θα είναι η μέρα μου;

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα; Πώς θα είναι η μέρα μου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Δεν θα πρέπει να επηρεαστεί το αξιακό σας σύστημα από αυτά που βλέπετε γύρω σας. Σίγουρα ξέρετε τι θέλετε αλλά και συνάμα τι μπορείτε να προσφέρετε σφαιρικά.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Μην αφήνετε τη δουλειά και την πορεία σας απλά και μόνο για να δείξετε το θετικό σας πρόσωπο σε κάποιον που έχει εισβάλει ερωτικά στη ζωή σας. Ας κάνει και η άλλη πλευρά κάτι.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Πολλά αυτά που έχετε ζήσει στην ερωτική σας ζωή και που τώρα σας κρατούν πίσω από το να βρείτε μια νέα αγάπη. Το σύμπαν έχει πάντως διαφορετική άποψη.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Θα σας δοθούν πολλές πληροφορίες για το άτομο που αγαπάτε. Είναι όμως στο δικό σας το χέρι για το πώς μετά θα τις αξιοποιήσετε. Οι τρίτοι δεν χρειάζεται να ξέρουν.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μια ημέρα που θα έχετε πολλά καλέσματα από τους φίλους και γνωστούς. Εσείς που είστε ακόμη ερωτικά μόνοι μη χαθείτε και πάλι στην αδικαιολόγητη απομόνωσή σας.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Υπάρχει η τάση από τη μεριά του συντρόφου σας για έντονη κοινωνική ζωή και ταξίδια. Ο,τι σας έχει ενοχλήσει, ιδανικά πείτε το άμεσα. Οι ζήλιες είναι περιττές.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Οι όψεις του κυβερνήτη σας σας κάνουν γοητευτικούς και ερωτικούς στα μάτια του ατόμου που έχετε και εσείς βάλει στο στόχαστρό σας. Οι εξελίξεις τρέχουν και είναι μόνο καλές.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η κατάσταση με τον άνθρωπο που έχετε μέσα στις ερωτικές σας σκέψεις είναι χαοτική. Ο,τι σας λείπει σαν απάντηση, μπορείτε να το ρωτήσετε ευθέως και να μάθετε.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση σε έργα – σπουδές – ταξίδια. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και μετά, αυτό θα έρθει και πάλι σε μια ισορροπία.

Ζώδια σήμερα: Αιγοκερως

Οι σχέσεις περνάνε από διάφορες φάσεις και αυτό είναι κάτι που σας έχει κουράσει προσωπικά. Ισως και ένα μικρό διάλειμμα να εξυπηρετούσε θετικά την ψυχολογία σας.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Προξενιά και νέες γνωριμίες έχει αυτό το διάστημα του Αυγούστου. Εσείς που έχετε πια γνώση του τι θέλετε μην κάνετε εκπτώσεις για κανέναν λόγο. Χρήματα στα χέρια σας.

Ζώδια σήμερα: Ιχθύες

Η πορεία αυτής της σχέσης σίγουρα δεν σας ενθουσιάζει. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να μιλήσετε με το ταίρι σας και να του δηλώσετε τις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις