Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τανιμανίδης – Μπόμπα: Στο κυνήγι για τρούφα μανιταριού
LIFESTYLE

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Στο κυνήγι για τρούφα μανιταριού

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Ως λάτρεις και οι δυο της περιπέτειας, φόρεσαν τα κατάλληλα ρούχα, πήραν τον απαραίτητο εξοπλισμό και με μια ομάδα ειδικών βρέθηκαν στην περιοχή Μηλιωτάδες, όπου ξεκίνησαν το κυνήγι μανιταριού.

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Μετά τα Μετέωρα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα επισκέφτηκαν το Μέτσοβο. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά τις βουτιές και τις εξορμήσεις σε θάλασσες και παραλίες στα ελληνικά νησιά, αποφάσισε να πάρει τα βουνά και να ξεκινήσει το κυνήγι τρούφας. Ως λάτρεις και οι δυο της περιπέτειας, φόρεσαν τα κατάλληλα ρούχα, πήραν τον απαραίτητο εξοπλισμό και με μια ομάδα ειδικών βρέθηκαν στην περιοχή Μηλιωτάδες, όπου ξεκίνησαν το κυνήγι. Οι τρούφες είναι ένα εκλεκτό μανιτάρι με ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και αποτελεί το σήμα κατατεθέν στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου στα Ιωάννινα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, λοιπόν, το ζευγάρι έφυγε από τα Μετέωρα και ξεκίνησε το ταξίδι του για το γραφικό Μέτσοβο. Εκεί, έγινε και το κυνήγι της τρούφας. Με οδηγό τα σκυλιά που μυρίζουν από μακριά το άρωμα της τρούφας και με μια μεγάλη ομάδα, ο Σάκης και η Χριστίνα έφυγαν προς αναζήτηση μανιταριών και τα κατάφεραν πολύ καλά. Φυσικά, κατά τη διάρκεια της αποστολής δεν έλειψαν και τα απρόοπτα με τον Σάκη να πειράζει όλη την ώρα την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα. Και οι δύο ως λάτρης των social media αποφάσισαν να δημοσιεύσουν βίντεο και φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στο βουνό.

Δείτε ακόμη

Η οικογενειακή φωτογραφία του Μάριου Αθανασίου για τα γενέθλιά του (pic)
Χάρης Χριστόπουλος: «Ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου!» (vid)
“Ήταν πατέρας, μάγκας” – Η Σοφία Κουρτίδου αποχαιρετά δακρυσμένη τον Αγάθωνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις