Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σωτηροπούλου ίνστα: Στο Ιόνιο με τον αγαπημένο της
LIFESTYLE

Σωτηροπούλου ίνστα: Στο Ιόνιο με τον αγαπημένο της

Σωτηροπούλου ίνστα: Μετά από μερικές αποδράσεις στο Αιγαίο η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισαν να επισκεφτούν και το Ιόνιο και πιο συγκεκριμένα την Κεφαλλονιά.

Σωτηροπούλου ίνστα: Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας φαίνεται πως διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους. Το ερωτευμένος ζευγάρι μετά από μερικές αποδράσεις στο Αιγαίο αποφάσισε να επισκεφτεί και το Ιόνιο. Η γνωστή ηθοποιός και ο ταλαντούχος μουσικός λατρεύουν να κάνουν ταξίδια είτε πρόκειται για προορισμούς εντός είτε εκτός Ελλάδας. Αυτή η περίοδος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία να απολαύσουν τα ελληνικά νησιά και τις ομορφιές τους. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και έτσι, τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στην Κεφαλλονιά. Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και δεν σταματά να απολαμβάνει κάθε στιγμή της σχέση του. Οι δυο τους μετρούν 2,5 χρόνια κοινής πορείας και πλέον συνδέονται από μια πολύ δυνατή σχέση.

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι είχε βρεθεί στην Επίδαυρο προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Λυσιστράτη» στο Αρχαίο Θέατρο και στην συνέχεια επισκέφτηκε το νησί του Αργοσαρωνικού μαζί με την παρέα του. Το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού πάνω σε ένα σκάφος, μιας και δεν σταμάτησε να γυρίζει τις παραλίες των Σπετσών και να τις εξερευνά. Η Τόνια Σωτηροπούλου, ως ενεργή χρήστης του Instagram, δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από το ταξίδι, στις οποίες φυσικά πρωταγωνιστούσε το μπλε χρώμα. Ένα από τα highlights της εκδρομής είναι το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που απήλαυσαν καταμεσής του Αιγαίου.

    

Δείτε ακόμη

Στη γύρα για μανιτάρια Τανιμανίδης – Μπόμπα (vids)
Η οικογενειακή φωτογραφία του Μάριου Αθανασίου για τα γενέθλιά του (pic)
Χάρης Χριστόπουλος: «Ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου!» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις