Λυμπεράκη γέννησε: Μητέρα για πρώτη φορά η παρουσιάστρια του Open

LIFESTYLE

Λυμπεράκη γέννησε: Μητέρα για πρώτη φορά η παρουσιάστρια του Open

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λυμπεράκη γέννησε: Ο μικρός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γεννήθηκε με βάρος 3,800 και τόσο ο ίδιος όσο και η μαμά του χαίρουν άκρας υγείας.

07.08.2020 | 10:09

Λυμπεράκη γέννησε: Μητέρα έγινε για πρώτη φορά η Νίκη Λυμπεράκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time ο μικρός ήρθε στον κόσμο με προγραμματισμένο τοκετό και φυσικά η Νίκη Λυμπεράκη και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Χατζόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού είπε: «Είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό».

Ο μικρός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γεννήθηκε με βάρος 3,800 και τόσο ο ίδιος όσο και η μαμά του χαίρουν άκρας υγείας. Φυσικά, από την πρώτη στιγμή ο ευτυχής μπαμπάς βρισκόταν στο πλευρό μαμάς και γιου και όλοι μαζί δέχονται από φίλους και γνωστούς τις ευχές για το ευτυχές γεγονός.

Ο σύζυγος της Λυμπεράκη είναι ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος ο οποίος είναι δικηγόρος και έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια ως στέλεχος πολυεθνικής, με αρμοδιότητα στρατηγικής, μεταξύ των άλλων. Στους περισσότερους είχε γίνει γνωστός ως μέλος της ομάδας των προσωπικών συμβούλων του Γεωργίου Παπανδρέου, ειδικευμένος στην επικοινωνία. Για δύο χρόνια ήταν σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πολιτικής επικοινωνίας στο Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου ως Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες διετέλεσε από τους βασικούς λογογράφους του.

Δείτε ακόμη

Μετά το Αιγαίο σειρά έχει το Ιόνιο για Σωτηροπούλου – Μαραβέγινα (pics)

“Ήταν πατέρας, μάγκας” – Η Σοφία Κουρτίδου αποχαιρετά δακρυσμένη τον Αγάθωνα

Exit mobile version