Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αεροσκάφος Ινδία: Συντριβή με τουλάχιστον 15 νεκρούς
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αεροσκάφος Ινδία: Συντριβή με τουλάχιστον 15 νεκρούς

Αεροσκάφος Ινδία: Οι περισσότεροι κατάφεραν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος, που βγήκε από τον διάδρομο κατά την προσγείωση και η άτρακτος κόπηκε στα δύο.

Αεροσκάφος Ινδία: Αεροσκάφος της Air India συνετρίβη στο αεροδρόμιο Calicut στην Ινδία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του αεροσκάφους βρίσκονταν 191 επιβάτες. Το αεροπλάνο φέρεται να ξέφυγε από τον αεροδιάδρομο κατά τη διαδικασία προσγείωσης και να έπεσε σε κοιλάδα βάθους 35 μέτρων. Μετά τη συντριβή το αεροπλάνο κόπηκε στα δύο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος είναι νεκρός, ενώ ο συγκυβερνήτης του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μεταδίδει το AFP, 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 15 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και αστυνομία.

Πλήθος αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης προβάλλουν σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή της συντριβής, στις οποίες αποτυπώνεται ο τρόμος, ενώ ακούγονται φωνές. Τα βίντεο που κυκλοφορούν κόβουν την ανάσα, καθώς δείχουν το αεροσκάφος «κομμένο» στα δύο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις