Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθηνά Οικονομάκου ίνστα: Στην Κύθνο με την παρέα της
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου ίνστα: Στην Κύθνο με την παρέα της

Οικονομάκου ίνστα: Η γνωστή ηθοποιός όμως δεν σταματά τις διακοπές της στην Ελλάδα, αυτή την φορά βρέθηκε στην όμορφη Κύθνο μαζί με την παρέα της.

Αθηνά Οικονομάκου ίνστα: Την όμορφη Κύθνο αποφάσισε να επισκεφτεί η Αθηνά Οικονομάκου αφήνοντας στην άκρη τις κοσμοπολίτικες Μύκονο και Σαντορίνη, όπου περνούσε τα τελευταία χρόνια τα καλοκαίρια της. Η γνωστή ηθοποιός όμως δεν σταματά τις διακοπές της στην Ελλάδα. Μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο, η Αθηνά βρίσκεται στο Γύθειο, όπου απολαμβάνει καθημερινά τον ήλιο και τη θάλασσα. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε μια μίνι απόδραση με τους φίλους της στην όμορφη Κύθνο.

Μαζί με την Νικόλ Παναγιώτου και τον ηθοποιό Θύμιο Κούκιο, η Αθηνά βρέθηκε στο ήσυχο νησί των Κυκλάδων και απόλαυσε τις βουτιές της, στην παραλία Κολόνα, αλλά και τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια και στη χώρα της Κύθνου. Μπορεί να έλλειπε ο σύζυγός της και ο γιος της ωστόσο από ότι φαίνεται Αθηνά Οικονομάκου περνούσε καλά και χωρίς αυτούς. Η όμορφη ηθοποιός ως λάτρης των social media δεν σταματούσε να ανεβάσει διάφορα ανέβασε στιγμιότυπα από τις διακοπές της, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα περνά. Μετά την απόδραση στην Κύθνο, επέστρεψε και πάλι στην Μάνη, όπου συνεχίζει τις διακοπές της και χαλαρώνει με την οικογένειά της.

  

Δείτε ακόμη

Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η εντυπωσιακή σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά
Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί ο χωρισμός Μπουράκ Χακί – Χαρά Παππά (pics)
Η Τζένη Μπότση μας δείχνει την κόρη της (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις