Μητσοτάκης – μικρός Μιχάλης: Τι ζήτησε ο πιτσιρικάς από τον πρωθυπουργό

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης – μικρός Μιχάλης: Τι ζήτησε ο πιτσιρικάς από τον πρωθυπουργό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μητσοτάκης - μικρός Μιχάλης: Με τον μικρό του "φίλο", τον Μιχάλη από τη Ρόδο, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του νησιού.

06.08.2020 | 16:25

Μητσοτάκης – μικρός Μιχάλης: Με τον μικρό του “φίλο”, τον Μιχάλη από τη Ρόδο, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του νησιού. Ο μικρός Μιχάλης περίμενε τον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram βίντεο από τη συνάντηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ο Μιχάλης! Με περιμένει κάθε φορά που έρχομαι στη Ρόδο με το πιο ζεστό χαμόγελο. Μου ζήτησε να διώξω τον κορονοϊό και εγώ του ζήτησα να φοράει πάντα τη μάσκα του!”.

Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώρισε τον μικρό Μιχάλη τον Μάρτιο του 2018, όταν είχε επισκεφθεί το νησί ως πρόεδρος της ΝΔ για τις επετειακές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου. Ο μικρός “κέρδισε” κατά τη σύντομη συνάντησή τους τότε τον κ. Μητσοτάκη, στον οποίο ο Μιχάλης είχε ήδη μεγάλη αδυναμία, αφού όπως είχε πει ο πατέρας του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον παρακολουθεί ανελλιπώς στην τηλεόραση.

Δείτε ακόμη

Βίντεο: Η παρατήρηση Μητσοτάκη σε δημοσιογράφο που δεν φορούσε μάσκα

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την μητέρα της 9χρονης στη Ρόδο – Εντολή να μην πάνε κάμερες

Πέθανε ο Γεώργιος Παπανδρέου, αδερφός του Ανδρέα Παπανδρέου

Exit mobile version