Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τύρναβος γλέντι: Προκλητική αδιαφορία για τον κορονοϊό
ΕΛΛΑΔΑ

Τύρναβος γλέντι: Προκλητική αδιαφορία για τον κορονοϊό

Τύρναβος γλέντι: Προκλητική αδιαφορία για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού έδειξε ένα νιόπαντρο ζευγάρι στον Τύρναβο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας.

Τύρναβος γλέντι: Προκλητική αδιαφορία για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού έδειξε νιόπαντρο ζευγάρι στον Τύρναβο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα που μίλησε στο Open οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν το βράδυ της Τρίτης πώς διοργανώθηκε μεγάλο γλέντι στην περιοχή με αφορμή έναν γάμο παρά τα μέτρα που ορίζουν την παρουσία μέχρι 100 καλεσμένων.

Ο Γιάννης Κόκουρας καταδίκασε τη στάση αυτή λέγοντας πώς οι αρχές δεν μπορούν να είναι σε κάθε εκδήλωση μετρώντας κάθε καλεσμένο και έκανε έκκληση για ατομική ευθύνη, ενώ τόνισε ότι πλέον πρέπει να επεμβαίνει η αστυνομία και να διαπιστώνει πόσα άτομα βρίσκονται σε έναν γάμο «γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να το συγκρατήσουμε». «Είναι ευθύνη αυτών που διοργανώνουν την εκδήλωση να προστατέψουν πρώτα τα συγγενικά τους άτομα», είπε ο δήμαρχος Τυρνάβου και σημείωσε ότι τα ζευγάρια πρέπει να καταλάβουν ότι «κάνοντας τέτοιες πράξεις βάζουν σε κίνδυνο τους φίλους και τους συγγενείς τους».

Δείτε ακόμη

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα οστά στον Μπάλο
Νεκρή 31χρονη μητέρα στην Μαγνησία -Κατέρρευσε στην πλατεία του χωριού
“Σάρωσε” τη Βόρεια Ελλάδα η κακοκαιρία – Άκρως φθινοπωρινό το σκηνικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις